Ο Αντώνης Μιτζέλος κάθε Σάββατο στην ΒΑΒΕL

Ο  Αντώνης Μιτζέλος, συνθέτης -κιθαρίστας – ερμηνευτής, “οικοδεσπότης” και  “επικεφαλής” – και- της φετινής σεζόν στην ΒΑΒΕL, παίζει, τραγουδάει, αφηγείται,  αυτοσχεδιάζει – πάνω σε τραγούδια παλιά και νέα – και βέβαια jam-άρει… με παλιούς, αλλά και νέους  καλλιτέχνες και δημιουργούς !

Μετά τις 34 περσινές παραστάσεις κάθε Κυριακή, η αγαπημένη -όλων-  Κιθαρωδία, μεταφέρεται πλέον Σάββατο, ακόμα πιο “πλούσια” και ελκυστική, με “πρόγραμμα ή χωρίς”!

Μαζί του οι μουσικοί Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (τύμπανα/κρουστά) και Γιώργος Πανταζής (πιάνο/πλήκτρα/φωνητικά), καθώς και μια πληθώρα guest, που θα ανακοινώνονται σε εβδομαδιαία βάση!

Κιθαρωδία Πρότζεκτ Του Αντώνη Μιτζέλου. Στην ΒΑΒΕΛ.

Έναρξη: 22.30 12  ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο ΣΕΦ το 13ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

«Πατρίδα μ’ τ’ ορμανόπα σου τ’ έμορφα τα ρασίας, γιάρ. Κ’ επόρεσα να ελέπ’ ατά και τρώει με αροθυμίαν, γιάρ. Σα παρχάρεα και σ’ ορμάνια κελαηδούν τα πουλόπα, γιάρ. Αραεύνε την κεμεντζέν να λέγνε τραγωδόπα, γιάρ». (Μτφ: Πατρίδα μου τα δασάκια σου τα όμορφα τα βουνά σου, αχ. Δεν μπόρεσα[…]

Περισσότερα »

Το ησιόδειο έπος: ειδολογικά και ερμηνευτικά ζητήματα

Την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:00, στο πλαίσιο του μηνιαίου Σεμιναρίου του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής και Λατινικής Γραμματείας, θα πραγματοποιηθεί στην Ανατολική Αίθουσα του Μεγάρου της Ακαδημίας Αθηνών ομιλία του Χρήστου Τσαγγάλη, Καθηγητή Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα Το ησιόδειο έπος: ειδολογικά και ερμηνευτικά ζητήματα.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *