Κάτι καλό “ψήνεται” για τα οικόπεδα της ΧΡΩΠΕΙ

Του Νίκου Παρασκευά

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης για τους συμβούλους στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα.  

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι γίνονται διεργασίες για την αξιοποίηση των οικοπέδων της ΧΡΩΠΕΙ, δηλαδή των χώρων που βρίσκονται πίσω από το στάδιο Καραϊσκάκη προς την λεωφόρο Αθηνών-Πειραιώς και ανήκουν στον όμιλο Χαραγκιώνη.  Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη, υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη που εγκυμονεί κάτι καλό.

 Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του “Καναλιού Ένα” δρομολογείται η απόκτηση του χώρου από το Δήμο Πειραιά είτε με τη μορφή απαλλοτρίωσης είτε με κάποιον άλλο τρόπο και η αξιοποίησή του για την άθληση και την αναψυχή των Πειραιωτών.

Ο Δήμαρχος επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα όταν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Ξεναγήσεις στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, πραγματοποιούν 15  Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2016». Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, με την παρουσία παιδαγωγών,  επισκέπτονται  το μεγαλύτερο Ναυτικό Μουσείο στην Ελλάδα, γνωρίζουν τα σημαντικά εκθέματα και έρχονται σε επαφή με  την ναυτική παράδοση  και[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών

Από χαρούμενες παιδικές φωνές θα «πλημμυρίσει» το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στις δύο καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Ιουνίου.  Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων, χορευτικά υπό τους ήχους της μουσικής του Μάνου Χατζηδάκη. Η Εντεταλμένη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *