Κεραμέως-Πατούλης: Κανένα παιδί εκτός δομής προσχολικής εκπαίδευσης

Το ζήτημα της καθολικής εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως και του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Είναι ήδη γνωστή η στάση της κυβέρνησης υπέρ της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και αναμένονται ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν δομές και ανθρώπινο δυναμικό για να την υποστηρίξουν. Σήμερα μάλιστα, η κ. Κεραμεως, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριακο Μητσοτάκη, τόνισε: «Θα προβούμε σε ενέργειες με γνώμωνα να μη μείνει κανένα παιδί εκτός δομής».

«Στόχος μας είναι κανένα παιδί να μη βρεθεί εκτός δομής», επανέλαβε και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξερχόμενος από το γραφείο της υπουργού, μετά τη δική τους συνάντηση, νωρίτερα σήμερα.

Πρόσθεσε, δε, ότι δεν δόθηκε σήμερα κάποια οριστική απάντηση σε ό,τι αφορά την καθολική εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, ωστόσο, ανέφερε: «Είμαστε σε σωστή κατεύθυνση».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να τα λέμε κι αυτά – “Δήμητρα Λιάνη – ιστορία σου αμαρτία σου λάααθοοοος σου μεγάλο…!”

Τι είναι η Πατρίδα μας; Μην είναι οι κάμποι; Μην είναι τ΄ άπαρτα ψηλά τεκνά; Οοοοχι! Πατρίδα μας είναι το ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΤΡΕΛΛΟ ΜΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ με την -βαριό το λί- Ελίζα Καλλίτση και τους λιλλιπούτειους μικρούς καρναβαλιστές -ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ”ΛΙ” ΕΙΠΑ!- από την Πάτρα για το MEGA καλησπέρα σας! Καταρχάς[…]

Περισσότερα »

Στις Σπέτσες το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο μικρών νησιών

Πραγματοποιείται στο ιστορικό νησί των Σπετσών το 8ο πανελλήνιο συνέδριο μικρών νησιών. Το θέμα του συνέδριου είναι η βιωσιμότητα των κοινωνιών των μικρών νησιών και αναμένετε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και το κύρος της διοργάνωσης έχει εξελίξει το συνέδριο σε συνάντηση κορυφής. Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *