Κερατσίνι: Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση στο 12ο Δημοτικό Σχολείο

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας αξιοποιώντας όλο το χρονικό διάστημα που τα σχολεία παρέμειναν κλειστά, αρχικά λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και τώρα του καλοκαιριού, προχωράει σε νέες εργασίες επισκευής και συντήρησης στις σχολικές μονάδες της πόλης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ολοκληρώθηκαν, τις προηγούμενες ημέρες, οι εργασίες βαψίματος των εξωτερικών τοίχων του 12ου Δημοτικού σχολείου Κερατσινίου. Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, όπως και οι κατεστραμμένοι σοβάδες, ενώ βάφτηκαν από την αρχή οι εξωτερικές επιφάνειες.

Οι εργασίες συνεχίζονται και σε άλλα σχολεία της πόλης με στόχο την αναβάθμιση των χώρων που καθημερινά περνούν αρκετές ώρες μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές. Χώρων που είτε χρειάζονται διορθώσεις, λόγω της φθοράς από τον χρόνο, είτε πρέπει να αναβαθμιστούν, προκειμένου να ενισχυθεί επιπλέον η δημιουργική απασχόληση των μαθητών τις ώρες που βρίσκονται στο σχολείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΔΕ: Η Αυτοδιοίκηση είναι εκείνη που βοηθά την πατρίδα

«Θεωρώ ότι ο διάλογος μπορεί να βοηθήσει να διορθωθεί  η συνταγματική εκτροπή. Η διαβούλευση που ξεκίνησε χθες στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής  για το περιεχόμενο, κι όχι βεβαίως την πρακτική που είναι απολύτως καταδικαστέα, της  Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου είναι η αρχή. Πιστεύουμε ότι η συνάντησή μας με τον Πρωθυπουργό[…]

Περισσότερα »

Συνάντηση Γιάννη Μώραλη – Ευάγγελου Βενιζέλου σήμερα

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη θα έχει στις έντεκα σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Με την ατζέντα της συνάντησης να μην έχει γίνει γνωστή από πριν, αλλά και ενόψει της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής στον τρίτο μεγαλύτερο δήμο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *