Περιορίζεται η πυρκαγιά στη Ν. Μάκρη – Υπό μερικό έλεγχο στο ρέμα Κοκκιναρά

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι πλέον η πυρκαγιά που ξέσπασε την Τετάρτη σε δασική περιοχή της Νέας Μάκρης και στον περιφερειακό δρόμο προς τον Διόνυσο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το μέτωπο έχει περιοριστεί δραστικά, μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Η κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων πυρόσβεσης ήταν μεγάλη και άμεση και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μεγάλες εστίες, παρά μόνο μικροεστίες και επιχειρείται η κατάσβεσή τους. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι να τεθεί η κατάσταση υπό πλήρη έλεγχο, αλλά και για να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις.

«Ευτυχώς η κατάσταση πλέον ελέγχεται και προχωράμε προς την κατάσβεση και των μικρών εστιών», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας.

Στο μεταξύ υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί και η πυρκαγιά στο ρέμα Κοκκιναρά, στην Κηφισιά. Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπ. Παιδείας: Κατ’ εξαίρεση έγκριση λειτουργίας τμημάτων ΕΠΑΛ

Στην κατ’ εξαίρεση έγκριση της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ, σε νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας, για το τρέχον σχολικό έτος 2017-18, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, που υπογράφει ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, η έγκριση γίνεται κατά παρέκκλιση όσων προβλέπονται από την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *