Κίνημα Αλλαγής : Θα εξετάσουμε τη συμφωνία και θα καταλήξουμε

«Το Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένα τονίσει ότι είναι υπέρ της λύσης, αλλά όχι οποιασδήποτε λύσης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε για τις εξελίξεις.
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων επισημαίνεται: «Η σύνθετη ονομασία έναντι όλων, η συνταγματική αναθεώρηση, η ακύρωση κάθε μορφής αλυτρωτισμού είναι οι πάγιες πατριωτικές μας θέσεις.
Στη βάση αυτών των θέσεων θα αξιολογήσουμε το επίσημο σχέδιο συμφωνίας που δεσμεύτηκε να δημοσιοποιήσει η κυβέρνηση, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε εάν πληροί τις προϋποθέσεις για την προστασία των εθνικών συμφερόντων και προωθείται η σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή καθώς και οι ευρωπαϊκές αρχές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπερψηφίστηκε το ν/σ για τη «μικρή ΔΕΗ»

Με ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, επί της αρχής και επί των άρθρων, εγκρίθηκε από το α’ θερινό τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο για τη «μικρή» ΔΕΗ. Το νομοσχέδιο ψηφίσθηκε και στο σύνολο και στέλνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια προκειμένου να υπογραφεί. Υπέρ ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,[…]

Περισσότερα »

Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών

“Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών για να δυναμώσει το μήνυμα της αντίστασης, της πάλης ενάντια στα επαίσχυντα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς, τους αντιλαϊκούς νόμους, για να ενισχυθεί η μοναδική δύναμη που μπορεί να στηριχτεί πάνω της το εργατικό λαϊκό κίνημα, να ηγηθεί της πάλης για μια πραγματική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *