Κοινές δράσεις “Καναλιού Ένα 90,4” – Πανεπιστημίου Πειραιά

Η συνεργασία του Πανεπιστημίου Πειραιά με το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 και η πραγματοποίηση κοινών δράσεων για την προαγωγή και την υλοποίηση ιδεών και πρωτοβουλιών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και ευρύτερα του Πειραιά συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχε την Τρίτη 3/12 αντιπροσωπεία της ΔΗ.ΡΑ.Π. με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Άγγελο Κότιο.

Την αντιπροσωπεία της ΔΗ.ΡΑ.Π. αποτελούσαν ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Σειρηνίδης και ο Σύμβουλος Διοίκησης Γιάννης Κεχαγιόγλου.

Η αντιπροσωπεία της ΔΗ.ΡΑ.Π. ανέλυσε στον Πρύτανη το όραμά της για την ανάπτυξη του σταθμού και ζήτησε τη συνδρομή του Πανεπιστημίου Πειραιά και την τεχνογνωσία που ενδεχομένως κατέχει σε διάφορα θέματα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον Πρύτανη ο οποίος είπε ότι θα διαθέσει ειδικευμένα στελέχη στους τομείς που άπτονται των δραστηριοτήτων της ΔΗ.ΡΑ.Π. για να συνδράμει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στο έργο της.

Από την πλευρά του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου ζήτησε την αρωγή της ΔΗ.ΡΑ.Π. στην προσπάθεια που κάνει το ΠΑ.ΠΕΙ. για τη δικτύωσή του με την αγορά εργασίας, κάτι που έγινε αμέσως δεκτό, ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να διοργανώσουν κοινές εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια κλπ για θέματα που μπορούν να αναδείξουν και να αναπτύξουν την πόλη.    Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί στούντιο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου για την εξοικείωση των φοιτητών με το αντικείμενο.

Τέλος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να δημιουργήσουν ένα ειδικό αφιέρωμα σε θεματική ενότητα που θα αφορά την Επανάσταση του 1821 με αφορμή τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την επέτειο της Εθνικής Παλιγενεσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όσα είπε η Ελπίδα στο Κανάλι Ένα

Η σπουδαία τραγουδίστρια Ελπίδα ήταν καλεσμένη του Παναγιώτη Φύτρα στην εκπομπή του “Μία θάλασσα τραγούδια” στο Κανάλι Ένα, σε μία σπάνια ραδιοφωνική της συνέντευξη. 

Περισσότερα »

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΡΑ.Π

Πειραιάς, 12/11/2015 Αρ. Πρωτ.:765/12-11-2015 Προς: Τον Αντιπρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π κον. Στέλιο Μπρατσόλη και τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π κ.κ. Ιωάννη Αλιφραγκή, Σταυρούλα Μεντή-Κυριακίδου, Βασιλική Πλάκα, Γιώργο Τζεφεράκο,  Σοφία Τριανταφυλλάκου-Συμεωνίδου, Κυρίακο Μανωλάκο, Μαρία Σταθάκη, Μαρία Πιττάκη (εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά), Γιώργο Πατριάρχη (εκπρόσωπο των εργαζομένων της ΔΗ.ΡΑ.Π), Παναγιώτη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *