Κοινοτάρχης Βουλιαρατών: Ο Κατσίφας είναι ο νέος Ήρωας του ΟΧΙ

Βουλιαράτες – Αποστολή: Θοδωρής Ασβεστόπουλος

Λίγα λόγια από καρδιάς ως επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου, είπε ο Πρόεδρος της τοπική Κοινότητας Δημήτρης Κουρεμένος.

«Η ελευθερία, έλεγες, θέλει αρετή και τόλμη και αυτό το απόδειξες. Είχες αποφασίσει να πεθάνεις αυτή την άγια ημέρα, έμεινες με τα χέρια ανοικτά προς τον ουρανό για να τους πεις: Εδώ είμαι στον τόπο μου. Έτσι θα γραφτείς στην ιστορία: Ο Ήρωας της σημαίας και της αγάπης για τον τόπο σου, ο νέος Ήρωας του ηρωικού ΟΧΙ», είπε ο κ. Κουρεμένος απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

«Η σημαία σου Κώστα δεν υποστέλλεται, θα κυματίζει περήφανη στο Βουλιαρατινό στερέωμα. Απέδειξες ότι ο τόπος μας δεν είναι μία ξεχασμένη πατρίδα, όπως το θέλουν κάποιοι. Καλό ταξίδι σταυραητέ μας», είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βουλιαρατών αποχαιρετώντας τον Βορειοηπειρώτη εθνομάρτυρα.

Ο επικήδειος του Προέδρου της Κοινότητας Βουλιαρατών Δημήτρη Κουρεμένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν. Κοτζιάς: Ποτέ δεν δήλωσα ότι πρέπει να αποδείξουν πως δεν είναι ένοχοι

«Ποτέ δεν δήλωσα ότι πρέπει να αποδείξουν πως δεν είναι ένοχοι», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, αναφερόμενος στους εμπλεκομένους στην υπόθεση της Novartis. Σε σύντομη παρέμβασή του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί της συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής, ο ΥΠΕΞ τόνισε ότι αυτό που είχε πει, ήταν πως «η Δικαιοσύνη[…]

Περισσότερα »

Με Σαμαρά, η πρώτη του Συντάγματος

Στις 18:00 το απόγευμα στη Βουλή, παρουσία και του ίδιου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, συγκροτείται η γαλάζια προπαρασκευαστική επιτροπή για τη συνταγματική αναθεώρηση. Στη συνεδρίαση θα παραστεί και ο Αντώνης Σαμαράς θέτοντας ως μείζον διακύβευμα για την τρέχουσα Βουλή την ανάγκη μεταβολής του καταστατικού χάρτη της χώρας ενώ, δεν αποκλείεται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *