Κουτσούμπας: Η συμφωνία περιέχει σπέρματα αλυτρωτισμού

«Η συμφωνία περιέχει σπέρμα αλυτρωτισμού σε ό,τι αφορά την εθνικότητα και τη γλώσσα», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αφήστε τις μεγαλοστομίες περί ιστορικών στιγμών, η συμφωνία αυτή δεν είναι τίποτα άλλο από το ξαναμοίρασμα στην περιοχή των Βαλκανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρωταγωνιστικό ρόλο», είπε, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ η συμφωνία αυτή αποτελεί συστατική επιστολή για την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. «Αυτός είναι και ο στόχος της κυβέρνησης, να τακτοποιήσει τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και ΕΕ», είπε και σημείωσε με νόημα πως οι πρώτοι που έσπευσαν να την χαιρετίσουν ήταν το State Department, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο “σταυρός”… φρενάρει το γάμο ΠΑΣΟΚ με τους 58

Ανατροπές με απρόβλεπτες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στις σχέσεις της πλειοψηφίας των στελεχών της «κίνησης των 58» με το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της απόφασης για εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό από μια λίστα 42 υποψηφίων. Και τούτο παρά το γεγονός ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού είχε κύριο αποδέκτη το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου,[…]

Περισσότερα »

“Οι αγρότες να φορολογούνται με βάση την παραγωγή τους…”

Φόρο 13% στους αγρ. Συνεταιρισμούς, πρότεινε ο Στ. Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι οι αγρότες πρέπει να φορολογούνται με βάση την παραγωγή τους, και πως οι νέοι παραγωγοί είναι αδικημένοι Παράλληλα, μιλώντας στον Σκάι, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του νέου μεταρρυθμιστικού κινήματος που προτείνει η Φώφη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *