Κουτσούμπας: Η συμφωνία περιέχει σπέρματα αλυτρωτισμού

«Η συμφωνία περιέχει σπέρμα αλυτρωτισμού σε ό,τι αφορά την εθνικότητα και τη γλώσσα», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αφήστε τις μεγαλοστομίες περί ιστορικών στιγμών, η συμφωνία αυτή δεν είναι τίποτα άλλο από το ξαναμοίρασμα στην περιοχή των Βαλκανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρωταγωνιστικό ρόλο», είπε, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ η συμφωνία αυτή αποτελεί συστατική επιστολή για την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. «Αυτός είναι και ο στόχος της κυβέρνησης, να τακτοποιήσει τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και ΕΕ», είπε και σημείωσε με νόημα πως οι πρώτοι που έσπευσαν να την χαιρετίσουν ήταν το State Department, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκκρεμούν ακόμη 440 μνημονιακές υποχρεώσεις…

Επιστολές στους υπουργούς που εμπλέκονται στην εφαρμογή του Μνημονίου θα στείλει μέχρι την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας να δρομολογήσουν άμεσα τις μνημονιακές δράσεις που υπάγονται στο χαρτοφυλάκιο τους. Ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, έχει ήδη ενημερώσει το Μέγαρο Μαξίμου για τις 440 μνημονιακές υποχρεώσεις που εκκρεμούν, αλλά και[…]

Περισσότερα »

Μητσοτάκης: Τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο

Ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την Κάτια Μακρή απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα αν εκτιμά ότι η κυβέρνηση διαθέτει τους 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. «Οποιος σας πει ότι τους έχει ή δεν τους έχει σας λέει ψέματα. Καταρχάς τι πάει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *