Κρ. Αρσένης: Θετική η μετάβαση προς τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Επιμέλεια: Κ. Πετούση

Θετικό χαρακτήρισε τον στόχο της ΕΕ για μετάβαση προς τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ο βουλευτής του Μέρα25 Κρίτων Αρσένης, με φόντο την απόφαση της διεθνούς διάσκεψης για την ενέργεια και το κλίμα, που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Νίκου Μπαρδούνια, ο κ. Αρσένης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της δίκαιης μετάβασης των περιοχών που εξαρτώνται από τον λιγνίτη, κάνοντας λόγο για ευκαιρία της Ελλάδας να αξιοποιήσει τα χρήματα της ΕΕ -στο πλαίσιο της νέας πράσινης συμφωνίας- προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρόκρινε μάλιστα τη δημιουργία ερευνητικών και παραγωγικών κέντρων στις εν λόγω περιοχές, υπογραμμίζοντας ότι «εκεί είναι οι θέσεις εργασίας και εκεί πρέπει να επενδύσουμε».

Οι δηλώσεις του Κρίτωνα Αρσένη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Χριστιανισμός είναι μάθημα ανθρωπισμού και Δημοκρατίας…

Toυ Χάρη Παυλίδη… Για τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ η διδασκαλία της χριστιανικής πίστης, για την ακρίβεια η αναβάθμισής της σε μάθημα γνώσης των θρησκειών, παρουσιάζεται περίπου ως… σύμβολο της εκπαιδευτικής “μεταρρύθμισης” αλά Φίλη. Κατά κάποιο τρόπο ως “νίκη” της “προόδου έναντι του “αναχρονισμού”. “Στο “δρόμο προς το[…]

Περισσότερα »

Επιστολή Τσίπρα σε Γεννηματά για τη Συνταγματική αναθεώρηση

Στα «χαρακώματα» Βενιζέλος και Γεννηματά με αφορμή την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για την Συνταγματική Αναθεώρηση. «Ναι» στην πρωτοβουλία και στο διάλογο για Συνταγματική αναθεώρηση, ήταν η απάντηση του Πρωθυπουργού με επιστολή του στη Φώφη Γεννηματά. Τσίπρας: Στη διάθεσή σου να μιλήσουμε Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *