Κρέτσος: Mε ομαλό τρόπο η μετάβαση στο ψηφιακό ραδιόφωνο

Το πέρασμα στο ψηφιακό ραδιόφωνο θα γίνει ομαλά και με ανοιχτές διαδικασίες, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

Πρόκειται για απλή διαδικασία με συσκευές ευρείας χρήσης που θα διευκολύνουν την ακρόαση, πρόσθεσε. Όλοι μπορούν να κερδίσουν από το ψηφιακό ραδιόφωνο ενώ θα λυθούν προβλήματα, όπως η υπερφόρτωση της μπάντας των FM και η ενεργοβόρα συντήρηση των πομπών, τόνισε.

Ερωτηθείς για τον διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας είπε ότι η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν. Παππάς: Aποκλείεται η παράταση του Μνημονίου

«Η κυβέρνηση, υπό οποιεσδήποτες συνθήκες, αποκλείεται να αιτηθεί παράταση του μνημονίου» ξεκαθάρισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο», ενώ αναφερόμενος στη γραμμή Σόιμπλε και τη στάση των εταίρων σημείωσε: «Οι δηλώσεις Σόιμπλε δείχνουν πως το θέμα είναι αμιγώς πολιτικό, διότι πρέπει να πει στη γερμανική κοινή[…]

Περισσότερα »

Παππάς: Η πολιτική Κοτζιά στο Σκοπιανό είναι στην καρδιά της φιλοσοφίας της κυβέρνησης

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.  Στο περιθώριο της συνάντησης ο Νίκος Παππάς τόνισε με έμφαση ότι η πολιτική του ΥΠΕΞ για την επίλυση του Μακεδονικού βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας της κυβέρνησης. Η συνάντηση των δύο πλευρών είχε ως σκοπό την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για τον εκσυγχρονισμό και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *