Κ.Θ.Β.Ε: Το πρόγραμμα των Εισαγωγικών Εξετάσεων 2016

Από τη Διεύθυνση της Δραματικής Σχολής του Κ.Θ.Β.Ε ανακοινώνεται το πρόγραμμα των Εισαγωγικών Εξετάσεων 2016:

Όσοι υποψήφιοι των προκριματικών εξετάσεων προκρίθηκαν να λάβουν μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις τις Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος καλούνται να προσέλθουντις παρακάτω ημέρες και ώρες στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 16:00:Γραπτές εξετάσεις (Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτά σε ελεύθερο θέμα που θα αποφασίσει η εξεταστική επιτροπή.)

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 16:00:Υποκριτική (Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε δυο θεατρικούς μονολόγους – έναν από το αρχαίο δράμα και έναν από το σύγχρονο ελληνικό ή ξένο ρεπερτόριο δικής τους επιλογής.)

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 16:00: Τραγούδι (Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα τραγούδι δικής τους επιλογής.)

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 16:00:Αυτοσχεδιασμός (Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε έναν αυτοσχεδιασμό δικής τους επιλογής και σε έναν αυτοσχεδιασμό, που το θέμα του θα δοθεί από την επιτροπή κατά τη διάρκεια της εξέτασης)

Σημειώνεται ότι όλες οι προκαθορισμένες εξετάσεις είναι υποχρεωτικές.

Σε περίπτωση απουσίας σε οποιαδήποτε εξέταση ο υποψήφιος αποκλείεται από τις  εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν στις 22 Σεπτεμβρίου 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα την εξέλιξη της πόλης των Μεγάρων…

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής Πειραιώς και Νήσων και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με τίτλο «ΠΟΛ(ε)ΙΣ» διοργανώνοντας την περιοδική έκθεση φωτογραφίας Πόλ(ε)ις και Μεταμορφώσ(ε)ις με θέμα την εξέλιξη της πόλης των Μεγάρων δια μέσου των αιώνων. Θα πραγματοποηθεί στις αίθουσες του Αρχαιολογκού[…]

Περισσότερα »

Γιορτή στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne d’ Arc

Οι μαθητές της Α’ δημοτικού της Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne d’ Arc παρουσιάζουν τη γιορτή τους με τίτλο: «Κι όμως γίνεται! Φτάνει να θέλω…». Τα ζώα του δάσους ανακαλύπτουν το μυστικό της αρκούδας και της αλεπούς και προσπαθούν να τις βάλουν στον δρόμο της υγιεινής διατροφής και της άσκησης. Θα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *