Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω του συλλαλητηρίου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω του αυριανού συλλαλητηρίου.

Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση από σήμερα, στις 22:00, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία από αύριο, στις 6:00, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως στο Βόλο

Ύστερα από την επιτυχία που είχε η Σχολή Αστρονομίας, της Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος Βόλου, η οποία λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια, αλλά και από το αίτημα πολλών μαθητών και γονέων για τη συμμετοχή στη Σχολή εκείνων, που βρίσκονται μακριά από το Βόλο, ιδρύεται, από το 2015, η «Σχολή Αστρονομίας εξ[…]

Περισσότερα »

Συλλήψεις για κλοπές ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων

Στη σύλληψη τριών ατόμων για κλοπές ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων, προχώρησαν τις τελευταίες μέρες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής και Βορειανατολικής Αττικής. Συγκεκριμένα, στο Ελληνικό συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένας 22χρονος ημεδαπός, για κλοπή ελαστικών από αποθήκη. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 22χρονος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του απασχόληση στην αποθήκη,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *