Κύκλοι του ΥΠΕΞ καλούν τη ΝΔ να μην υπονομεύει τις προσπάθειες για την λύση του ονοματολογικού

«Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αντί να αναλώνονται, σε καθημερινή βάση, στην υπονόμευση των προσπαθειών» για την επίλυση του ονοματολογικού με την πΓΔΜ, «εις άγραν λιγοστών ψήφων», συστήνουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών στους κ.κ. Κουμουτσάκο, Δένδια και Κικίλια και στην παράταξή τους.

«Η παρούσα κυβέρνηση», τονίζουν οι κύκλοι του ΥΠΕΞ, «την οποία μέμφεται άκριτα και αλόγιστα ο κ. Κουμουτσάκος, προσπαθεί να επιλύσει ένα ζήτημα που λιμνάζει εδώ και 25 χρόνια. Το οποίο μάλιστα δημιούργησε και συντήρησε η παράταξή του, φοβούμενη να επιδείξει το απαιτούμενο πολιτικό σθένος για την επίλυσή του».

«Αντίθετα», προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι του ΥΠΕΞ, «η σημερινή κυβέρνηση το επιχειρεί, αγνοώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες και πολιτικό κόστος. Το πράττει, μάλιστα, με σύνεση και τρόπο θετικό προς το εθνικό μας συμφέρον και την περιφερειακή σταθερότητα, γεγονός που αναγνωρίζεται από συμμάχους, φίλους και εταίρους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαξίμου: Η λίστα αποτελεί απλά ένα κείμενο εργασίας

«Η διαρροή της λίστας μεταρρυθμίσεων του Υπουργείου Οικονομικών, η οποία δεν έγινε από την ελληνική πλευρά, διαβάζεται επιλεκτικά με αποτέλεσμα να παρερμηνεύονται οι δημοσιονομικοί στόχοι που θέτει η κυβέρνηση» δηλώνουν τώρα κυβερνητικοί αξιωματούχοι  οι οποίοι δίνουν μια διαφορετική εκδοχή για το περιεχόμενο των μέτρων που έχουν παρουσιαστεί στους δανειστές και[…]

Περισσότερα »

ΔΗΜΑΡ: Η «φτωχοποίηση» των εργαζομένων εντείνει την ύφεση

Δραματική μείωση των μισθών και σαφής «φτωχοποίηση» των εργαζομένων, αποδεικνύουν, σύμφωνα με τη Δημοκρατική Αριστερά, τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΙΚΑ και αφορούν τον μισθολογικό χάρτη της χώρας στον ιδιωτικό τομέα. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος η δραματική μείωση των μισθών, κάτω από τα όρια των αποδοχών[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *