Κυριακή 12 Απριλίου: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Νίκαιας

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με τη συμμετοχή του Kέντρου Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων», την  Κυριακή 12 Απριλίου από τις  9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10).

Η προηγούμενη αιμοδοσία είχε πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η συμμετοχή του κόσμου πριν από λίγες ημέρες στην αιμοδοσία της δημοτικής ενότητας Αγ. Ιωάννη Ρέντη μας συγκίνησε και μας παρότρυνε να διοργανώσουμε και δεύτερη αιμοδοσία στη δημοτική ενότητα Νίκαιας.

Το γεγονός ότι σ’αυτή την τελευταια αιμοδοσία οι μονάδες αίματος αυξήθηκαν μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Οι δημότες, παλιοί και νέοι αιμοδότες ευαισθητοποιήθηκαν μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, λόγω της μείωσης αποθεμάτων αίματος.

Σας καλούμε να μεγαλώσουμε την αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας αίμα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συνανθρώπων μας. Και σ’αυτή την αιμοδοσία έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης έτσι ώστε η διεξαγωγή της να είναι ασφαλής».

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ(Π. Τσαλδάρη 10)

Ώρες: 9.00 π.μ.-13.30

ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Διακομματική Επιτροπή για τις ευρωεκλογές

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Διακομματική Επιτροπή για τις Ευρωεκλογές ώστε να οριστικοποιηθούν οι προϋποθέσεις και ο χρόνος τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής των κομμάτων καθώς και λεπτομέρειες που αφορούν στις εμφανίσεις των υποψήφιων ευρωβουλευτών. Παράλληλα αναμένεται να συζητηθεί και το  θέμα  της εκλογικής χρηματοδότησης των κομμάτων.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *