Κυβέρνηση: Ο Κ. Μητσοτάκης θύμισε στους Έλληνες ποιός είναι

Για «ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις» κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκημε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τηνομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Μαξίμου στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε «κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, που υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια».

«Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου Siemens δε βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση. Αντιθέτως εξήγγειλε περικοπές ύψους 3.5 δισ στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την οικονομία.

Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θ. Δαβάκης: Τι ακριβώς διαπραγματεύεται ο κ. Κοτζιάς και σε ποια βάση;

Αντιδράσεις προκάλεσαν στην Αθήνα, οι χθεσινές (Κυριακή) δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ ότι δεν χρειάζονται αλλαγές στο Σύνταγμα και πως το όνομα που συζητείται ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν θα χρησιμοποιείται

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *