Κυβερνητικός αξιωματούχος: Να είναι προσεκτικός ο Κουμουτσάκος όταν κάνει δηλώσεις για εθνικά θέματα

«Πυρά» κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου εξαπολύει κυβερνητικός  αξιωματούχος, με αφορμή τις δηλώσεις του για την ένταση με την Άγκυρα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εν λόγω αξιωματούχος δήλωσε ότι ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να είναι προσεκτικός όταν κάνει δηλώσεις.

«Θα περίμενε κανείς, τουλάχιστον για εθνικά θέματα, ο κ. Κουμουτσάκος να διαβάζει προσεκτικά τα όσα έχει ήδη πει ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πριν κάνει δηλώσεις που εκθέτουν τόσο τον ίδιο, όσο και το κόμμα του» ανέφερε ο ίδιος.

Νωρίτερα, ο κ. Κουμουτσάκος είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων,ότι η ΝΔ θεωρεί αδιανόητο ότι στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ «δεν επισήμανε τα αυτονόητα», δηλαδή ότι για την Ελλάδα δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, ότι τα Ίμια είναι ελληνικά και ότι η Ελλάδα δεν θα ανεχτεί να αμφισβητούνται με οποιονδήποτε τρόπο τα κυριαρχικά της δικαιώματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείπνο προς τιμήν του Μακρόν: Ποιος κάθισε δίπλα σε ποιον και τι είπαν

Ηταν η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος παρέθετε επίσημο δείπνο μετά συζύγων προς τιμή ξένου ηγέτη και το πρωτόκολλο της Προεδρίας έπαιξε τα δικά του παιγνίδια. Για παράδειγμα να βάλεις τη σύζυγο του Προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Μητσοτάκη να καθίσει δίπλα στον Νίκο Παππά, ουδείς, ούτε[…]

Περισσότερα »