Λάππας: Ανυπολόγιστες οι ζημιές στην Καρδίτσα

Απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Καρδίτσα καθώς οι ζημιές σε υποδομές, επιχειρήσεις και αγροτικές καλλιέργειες είναι ανυπολόγιστες, όπως δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 904 και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» με τον Νίκο Μπαρδούνια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Καρδίτσας Σπύρος Λάππας.

Επέρριψε τεράστιες ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία – όπως κατήγγειλε ο βουλευτής – ήταν ανύπαρκτη μέχρι την ημέρα που επισκέφθηκε την περιοχή ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, απέρριψε την ρητορική περί έκτακτου καιρικού φαινομένου εξηγώντας ότι στην περιοχή το πρόβλημα είναι διαχρονικό εξαιτίας της υπερχείλισης του ποταμού Καράμπαλη, καταλογίζοντας στην δημοτική αρχή και την περιφέρεια την μη κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων.

Αναφερόμενος στα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από την Καρδίτσα, ο κ. Λάππας σημείωσε ότι το ύψος των εν λόγω αποζημιώσεων προβλέπεται από το νόμο εδώ και δύο δεκαετίες, ενώ το κόστος των ζημιών εκτιμάται ότι είναι πολύ υψηλότερο.

Επιμέλεια Κ. Πετούση 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Δεν θα κατεβάσουμε τα παντελόνια για την τρόικα”

«Γίνεται μια διαπραγμάτευση… αλλά δεν θα κατεβάσουμε τα παντελόνια για να έρθει η τρόικα στην Αθήνα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή παραφιλολογίες , με το Νίκο Ευαγγελάτο, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ξεκαθαρίζοντας με έμφαση ότι «η κυβέρνηση δεν γίνεται να πάρει πίσω τις 100 δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα».[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *