Λεβέντης: Δεν υπάρχει σαφές πλαίσιο για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων

Την διαφωνία του για την μη διάκριση αναφορικά με την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης, εξέφρασε μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» με το Νίκο Μπαρδούνια, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Εναπόκειται στην κρίση του τραπεζικού υπαλλήλου που θα δώσει χρήματα, είναι δύσκολο, εάν δώσει σε ένα τενεκέ δίχως πάτο θα του ζητήσουν ευθύνες», τόνισε ο κ. Λεβέντης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν σαφή όρια για το τι χρηματοδοτούμε και τι θέλουμε να επιβιώσει.

Ερωτηθείς για το εάν πρέπει να συνυπολογιστεί το κοινωνικό πρόσημο, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι θα καταστραφούμε αφού το 80% των επιχειρήσεων θα δώσει τα χρήματα που θα πάρει σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες τακτικές τους.

«Άμα τους δώσεις κρατικά λεφτά είναι σαν να τα πετάς» εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Σχολιάζοντας δε, τον αντίκτυπο μιας τέτοιας ενέργειας από την κυβέρνηση, ο κ. Λεβέντης διαμήνυσε ότι «δεν θα κοιτάμε τι δίνει την νίκη στα πολιτικά κόμματα, αλλά τη νίκη στην οικονομία».

 Επιμέλεια Κ. Πετούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διήμερη περιοδεία του πρωθυπουργού στην Κρήτη

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα βρίσκεται στην Κρήτη για την επιθεώρηση της πορείας του έργου στον δρόμο Ηρακλείου – Μεσάρας, ενώ θα εγκαινιάσει τμήμα του ΒΟΑΚ, ύψους 51 εκατ. ευρώ, που παρέμενε στάσιμο για χρόνια. Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη ξεκινάει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας στις 11[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *