Λήγει σήμερα η προθεσμία πληρωμής για ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019 καθώς και για την 5η δόση του ΕΝΦΙΑ έτους 2018. Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μετά την παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών, γίνεται μόνο στις εφορίες, ενώ ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να πληρωθεί και ηλεκτρονικά.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομιών είχε δώσει παράταση ως και το τέλος Ιανουαρίου για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων λόγω των προβλημάτων που είχαν αντιμετωπίσει από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Όσοι δεν καταβάλουν σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας, από αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισοδυναμεί με το διπλάσιο των τελών που αναλογούν στο όχημά τους.

Η εκπρόθεσμη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ συνεπάγεται πρόστιμο 0,73% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νομοσχέδιο του υπ. Πολιτισμού για τα πνευματικά δικαιώματα

«Με τις ενέργειες, αλλά και με το νομοσχέδιο για τα πνευματικά δικαιώματα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που ήδη βρίσκεται στο στάδιο της κατάθεσής του στη Βουλή, ο χώρος της συλλογικής διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων αλλάζει». Αυτό αναφέρει το υπουργείο Πολιτισμού, σε σημερινή ανακοίνωσή του, μετά τις αποκαλύψεις που έφερε[…]

Περισσότερα »

35χρονος αγρότης πέθανε εν μέσω κακοκαιρίας στην Κρήτη

Ένας 35χρονος αγρότης πέθανε στο χωριό Ρουσοχώρια της Κρήτης, εν μέσω κακοκαιρίας και ενώ υπήρχε διακοπή ρεύματος στο σπίτι του. Πιθανολογείται να έχασε την ζωή του από αναθυμιάσεις. Αποκλεισμένα 45 χωριά στην Κρήτη ενώ σε αρκετές περιοχές τα προβλήματα εντείνονται από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *