Μ. Γιαννάκος: Ληγμένο υγειονομικό υλικό στο Σισμανόγλειο

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… 

Με ληγμένο υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό προσφέρθηκαν υπηρεσίες υγείας και νοσηλείας στους ασθενείς του Σισμανόγλειου, από τους εργαζόμενους, στις 17 Φεβρουαρίου, ημέρα γενικής εφημερίας του νοσοκομείου.  

Όπως κατήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία στα οποία κατά τις εφημερίες εξυπηρετούνται επείγοντα περιστατικά (μικροχειρουργικές επεμβάσεις, περιποιήσεις τραυμάτων κ.α.) χρησιμοποιήθηκε ληγμένο υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό που έφεραν ημερομηνία λήξεως έως και οκτώ χρόνια πριν.

Από την άλλη πλευρά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Σισμανόγλειου, σε ανακοίνωση του, κάνει λόγο για μεμονωμένο γεγονός, κατηγορώντας την ΠΟΕΔΗΝ για συκοφαντικά ψεύδη, με τα οποία πλήττει σοβαρά την αξιοπιστία της Δημόσιας Υγείας και των Λειτουργών της.

Παράλληλα τονίζει ότι, «Πράγματι υπήρξε καταγγελία εργαζομένου για ληγμένα υλικά και βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Μιλώντας για το θέμα στο Κανάλι Ένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, κάλεσε τη διοίκηση του νοσοκομείου να αποδεχτεί τις γκάφες της και να επιλύσει το πρόβλημα αντί να καταγγέλλει για προβοκάτσιες.

Σχετικά με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Σισμανόγλειου, ο κ. Γιαννάκος σημείωσε ότι τα συνδικάτα λειτουργούν με πλειοψηφίες και μειοψηφίες, υποστηρίζοντας ότι την συγκεκριμένη τοποθέτηση την επέβαλλε μία ισχυρή μειοψηφία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως αντιμετωπίζουμε ένα θυμωμένο παιδί…

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Γιατί ένα παιδί φωνάζει, ουρλιάζει και σπάει τα παιχνίδια του; Το κάνει για να τραβήξει την προσοχή της μαμάς και του μπαμπά; Βρείτε ένα σχέδιο δράσης για αυτές τις στιγμές, αλλά μάθετε και τα όρια του παιδιού σας για να μην το πιέζετε άθελα σας να[…]

Περισσότερα »

Ποσό 6,6 εκατ. από τα ΕΛΤΑ για την αποπληρωμή οφειλών προς τη ΔΕΗ

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής εξασφάλισε τα 6,6 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας τη σημαντική αυτή υποχρέωση, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της αφορά στην περίοδο της προηγούμενης κυβέρνησης. Παράλληλα, σύμφωνα με στελέχη του Υπουργείου, το τελευταίο διάστημα έχουν προχωρήσει οι εξής ενέργειες: Η ΓΓΕΕ πλήρωσε στις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *