Λίβανος: Υπό παραίτηση η κυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Χασάν Ντιάμπ ανακοινώνει την παραίτηση της κυβέρνησής του, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της χώρας, τον οποίο επικαλείται το Reuters.

Μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου του Λιβάνου με φόντο τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό, πληροφορίες αναφέρουν πως θα παραιτηθεί σύσσωμη ολόκληρη κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN, το βράδυ της Δευτέρας θα ανακοινωθεί η παραίτηση της κυβέρνησης. Ήδη, τρεις Υπουργοί (Ενημέρωσης, Περιβάλλοντος, Δικαιοσύνης) και επτά βουλευτές υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Παλακίδης : Επίτιμος Προξένος της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ επέδωσε το Προξενικό Δίπλωμα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και το Εκτελεστήριο έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας στον Κωνσταντίνο Παλακίδη, ο οποίος στις 5 Σεπτεμβρίου 2019 ανέλαβε τα καθήκοντα του Επίτιμου Προξένου της Ρωσικής Ομοσπονδίας με έδρα[…]

Περισσότερα »

Ζάεφ: Περισσότερο αισιόδοξος και θετικός για εξεύρεση λύσης

Περισσότερο αισιόδοξος και θετικός για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας με την Ελλάδα, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, μετά και τον τελευταίο γύρο διαπραγματεύσεων που είχαν την περασμένη Παρασκευή στη Βιέννη οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών. Αμέσως μετά την ενημέρωση από τον υπουργό Εξωτερικών της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *