Ανδ. Λοβέρδος: Το τέλος αυτού του πρωθυπουργού, αρχή αναζήτησης πολιτικών και ποινικών ευθυνών

«Το τέλος αυτού του πρωθυπουργού θα είναι η αρχή της αναζήτησης πολιτικών και ποινικών ευθυνών μόλις ο λαός κάνει τις επιλογές του» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή, κατά τησ συζήτηση του αιτήματος της Ν.Δ. για Εξεταστική Επιτροπή για τον Πάνο Καμμένο σε σχέση με την υπόθεση του Noor 1.

«Όταν οι κυβερνώντες σκέφτονται αποκλειστικά το κομματικό τους συμφέρον, να παραμείνουν δηλαδή στην εξουσία, παραμελούν το συμφέρον της Ελλάδας» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Υπουργός κυβέρνησης συνομιλεί με καταδικασμένο ισοβίτη. Όταν μια κυβερνητική παράταξη προσφεύγει στην πλειοψηφία της για να αποφεύγει τον έλεγχο, χρησιμοποιεί ένα δικαίωμα που είναι παροδικό. Το τέλος αυτού του πρωθυπουργού θα είναι η αρχή της αναζήτησης πολιτικών και ποινικών ευθυνών μόλις ο λαός κάνει τις επιλογές του».

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρειάζεται ουσιαστική συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας για το προσφυγικό

Οι επαφές στην Τουρκία θα είναι μια ευκαιρία για αναζωογόνηση των διμερών σχέσεων και για συνεργασία στη βάση του διεθνούς δικαίου σε μια εποχή που κύριο ζήτημα είναι η προσφυγική κρίση, αναφέρει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας «Σαμπάχ». Αναφερόμενος στις προκλήσεις ασφάλειας,[…]

Περισσότερα »

Μητσοτάκης: Εντός τετραετίας θα λυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων

Όσο εντυπωσιακό είναι το έργο στο Ελευθεροχώρι τόσο εξοργιστικό είναι ότι δεν έχει αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών στην χώρα, δήλωσε ο πρωθυπουργός

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *