ΛτΑ: Ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

“Χωρίς «ναι μεν, αλλά…» η επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ήταν βίαιη, τραμπούκικη και εγκληματική. Ήταν μια φασιστική επίδειξη δύναμης οργανωμένης ομάδας, σε συντεταγμένη ή όχι αποστολή, που μετέτρεψε μια εκδήλωση μνήμης σε εκδήλωση μισαλλοδοξίας.

Η δημοτική κίνηση «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» καταδικάζει απερίφραστα όλα όσα συντελέστηκαν το Σάββατο (19-5-2018) στην παραδοσιακά πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη, ενώ εκφράζει την οργή και την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τάχθηκαν ανερυθρίαστα στο πλευρό των θρασύδειλων φασιστοειδών.

Παράλληλα, καλούμε όλες και όλους -τις δημοκράτισσες και τους δημοκράτες τούτου του τόπου- σε εγρήγορση και επαγρύπνηση, καθώς όσο η δίκη της «Χρυσής Αυγής» συνεχίζεται και δεν αποδίδεται δικαιοσύνη, το φίδι που έρπεται ανάμεσά μας δεν θα σταματήσει να μας προκαλεί, να μας απειλεί και να μας εκφοβίζει. Έχουμε χρέος να παλέψουμε με το τέρας, γιατί ο φασισμός δεν χωράει στις ζωές μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ρούλα Κόκιου με το Παύλο Γερουλάνο

Η Σταυρούλα (Ρούλα) Κόκιου είναι μια νέα εργαζόμενη γυναίκα, που αποφάσισε να κατέλθει στο στίβο της πολιτικής για πρώτη φορά, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τις στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου. Η Ρούλα Κόκιου πιστεύει στην ανατροπή των δημοσκοπήσεων που δείχνουν φαβορί για τη δημαρχία[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 21 -11 στις 16 :30 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:  «Ενημέρωση του Σώματος για τα πεπραγμένα της Δ/νσης Καθαριότητας από 1/9/15 έως 1/9/16». ΘΕΜΑ 1ο: «Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2016» ΘΕΜΑ 2ο: «Κατανομή ποσού 298.221,99 €, ως Δ’ τακτική επιχορήγηση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *