ΛτΑ: Απουσίες σκοπιμότητας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ. Πειραιά

Για συνεχείς απουσίες σκοπιμότητας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πειραιά κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Συνδυασμός το «Λιμάνι της Αγωνίας» συγκεκριμένα:

«Στη ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 23-1-2019 μηνιαίας συνεδρίασης της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Ε.Π.Ζ) οδήγησε η απουσία σημαντικού αριθμού δημοτικών συμβούλων.

Συγκεκριμένα, οκτώ από τους έντεκα δημοτικούς συμβούλους δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση, πρακτική που εφαρμόζεται για πολλοστή φορά και που παρατηρείται όταν πρόκειται να συζητηθούν εισηγήσεις των υπηρεσιών του Δήμου για ανακλήσεις αδειών και λειτουργίας  Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε).

Και στη χθεσινή ημερήσια διάταξη υπήρχε θέμα με ανάλογη εισήγηση μετά από έγγραφη καταγγελία πολίτη από τον Μάιο του 2017 για αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή διαστάσεων 10×20μ. στο Μικρολίμανο με σκοπό την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η απουσία των συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, όταν από τους επτά (7) τακτικούς και τρεις (3) αναπληρωματικούς προσήλθαν μόνο δύο (2)!

Η δημοτική κίνηση «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» έχει καταγγείλει επανειλημμένα την τακτική της Δημοτικής Αρχής να κωλυσιεργεί σκόπιμα και συστηματικά τις συνεδριάσεις της Ε.Π.Ζ, όταν σ’ αυτές εξετάζονται θέματα μη συμμόρφωσης επιχειρήσεων σε πολεοδομικές και υγειονομικές παραβάσεις.

Ο «Πειραιάς νικητής» ήταν για μια ακόμα φορά «Πειραιάς απών» από τον αγωνιστικό χώρο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *