Γ. Μώραλης: Με συνεργασία θα πετύχουμε πολλά πράγματα

Με πλήθος κόσμου και πολιτικών προσωπικοτήτων να δίνει το παρόν,  πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ναυτικού Μουσείου του Πειραιά από τον Μητροπολίτη της πόλης Σεβασμιότατο κ.κ. Σεραφείμ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης και ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας αλλά και η φιλαρμονική του Δήμου που έπαιξε αγαπημένες μελωδίες πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Μώραλης δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ 1 «Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να βοηθήσουμε σαν Δήμος όσο θα θέλαμε το ναυτικό μας μουσείο, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι από εδώ και στο εξής το μουσείο, με τη συνεργασία του Δήμου της πόλης, μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα», συμπληρώνοντας «Φέτος είναι το κοινό έτος Ρωσίας-Ελλάδας και σκεφτόμαστε την ανταλλαγή του μουσείου της πόλης μας με το αντίστοιχο ναυτικό μουσείο της Αγίας Πετρούπολης».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021. «Αν ο Πειραιάς επιλεγεί για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης,  αντιλαμβάνεστε ότι το Ναυτικό Μουσείο θα αποτελέσει έναν βασικό πυλώνα για την πολιτιστική ανάδειξη της πόλης το 2021».

24/01 13: 19“Δυστυχώς δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε στο Ναυτικό Μουσείο όσο θέλουμε αλλά μπορούμε μέσω της συνεργασίας μας στο μέλλον να πετύχουμε σπουδαία πράγματα”, δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης κατή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδας, στην Φρεαττύδα.

“Φέτος είναι το κοινό έτος Ρωσίας – Ελλάδας , σκεφτόμαστε δράσεις ανταλλαγής του Ναυτικού μας μουσείου με το αντίστοιχο της Αγίας Πετρούπολης”, πρόσθεσε ο κ. Μώραλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ο Πειραιάς έχασε έναν εξαίρετο δημοσιογράφο και ενεργό πολίτη”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης με αφορμή την απώλεια του δημοσιογράφου Μιχάλη Γαργαλάκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Ο Πειραιάς έχασε έναν εξαίρετο δημοσιογράφο και άνθρωπο, έναν ενεργό πολίτη, έναν άνθρωπο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας. Χάσαμε έναν καλό φίλο και συναγωνιστή στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, έναν άνθρωπο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *