Μ. Δεληγιάννη στο Κανάλι Ένα: Με νέα φιλοσοφία η κρουαζιέρα στην μετά-κοροναϊού εποχή

Για τον κλάδο της κρουαζιέρας στην μετά-κοροναϊού εποχή μίλησε στο Κανάλι Ένα και στον δημοσιογράφο Γιάννη Κλάδη η Μαρία Δεληγιάννη, Εκπρόσωπος CLIA – Cruise Lines International Association- στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η κ. Δεληγιάννη έκανε λόγο για πολλές αλλαγές στον τρόπο που πλέον θα γίνονται οι κρουαζιέρες τονίζοντας ότι ο κλάδος μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στη νέα εποχή (και πραγματικότητα) και εμφανίσθηκε αισιόδοξη ότι η επόμενη τουριστική περίοδος θα βρει τον κλάδο πιο δυνατό και με νέα φιλοσοφία σε ότι αφορά τα ταξίδια και τα δρομολόγια.

Σύντομα, όπως υπογράμμισε η κ. Δεληγιάννη, ο κλάδος που εκπροσωπεί, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τα μέτρα που θα λάβει όχι μόνο για τα νέα δρομολόγια των κρουαζιερόπλοιων αλλά και για τις χώρες προέλευσης επιβατών ή τα λιμάνια που θα επισκέπτονται τα πλοία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροπολογία για μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από το μεταναστευτικό καταθέτει η Ν.Δ.

Την κατάθεση τροπολογίας, η οποία να προβλέπει τη δωδεκάμηνη παράταση του ειδικού καθεστώτος του ΦΠΑ για τα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από τους βουλευτές του κόμματος Χ. Αθανασίου (Λέσβου), Μ. Κόνσολα (Δωδεκανήσου) και Ν. Μηταράκη (Χίου). Η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *