Μ. Λυσάνδρου: «Στόχος τα πρώτα αποτελέσματα πριν από τις 24 Απριλίου»

Οι σύλλογοι της Super League  δημιούργησαν  αυτή την εβδομάδα μια ομάδα εργασίας για να καταγράψει τον αντίκτυπο αλλά και το σχέδιο για το μέλλον.

Ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου, παραχώρησε συνέντευξη στο Reuters, όπου μίλησε για τη ζημιά που θα υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του κορονοϊού, ενώ παραδέχθηκε πως μπορεί να γίνει συγκεκριμένη πρόβλεψη για το πότε θα ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση.

«Στόχος είναι να έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα της ομάδας εργασίας πριν από τις 24 Απριλίου»  δήλωσε στο Reuters. «Δεν πρόκειται για άσκηση χωρίς πίεση χρόνου. Πρέπει να καταγράψουμε τη ζημία και να γνωρίζουμε τις συνέπειες. Η κατάσταση δεν διαφέρει από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Υπάρχουν ήδη ενδείξεις ότι τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται μετά τις πρώτες τρεις εβδομάδες της αναστολής. Εμείς ως Super League καταλαβαίνουμε την κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ημερομηνίες γιατί έχουμε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση», πρόσθεσε.

«Έχουμε τα μάτια μας σε δύο επίπεδα: ένα είναι στην Ευρώπη και οι προσπάθειες εκεί, αυτό είναι το αθλητικό επίπεδο και στη συνέχεια σε εθνικό επίπεδο με τα κυβερνητικά μέτρα. Αν μείνουμε ενωμένοι και παίρνουμε αποφάσεις στο πνεύμα του αθλητισμού και του εμπορικού του χαρακτήρα, ο περιορισμός της ζημίας μπορεί να είναι εφικτός», δήλωσε ο Λυσάνδρου.

«Δεν αρκεί να διαχειριστούμε μόνο την κρίση τώρα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρέπει να εργαστούμε έτσι ώστε να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση. Οι αποφάσεις μπορούν να ληφθούν μόνο όταν υπάρχουν τα πρώτα αποτελέσματα των ομάδων εργασίας στην Ευρώπη σε συνδυασμό με δεδομένα στην Ελλάδα. Μπορεί να υπάρχει μια περίπτωση που μια χώρα μπορεί να ξαναρχίσει και μια άλλη χώρα να μην μπορεί».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελικός «αιωνίων» στο κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ γυναικών

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός παρέσυρε στο… διάβα του τον ΠΑΟΚ με 85-48, στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 που διεξάγεται στη Λευκάδα και εξασφάλισε θέση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (15:00). Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ο οποίος νίκησε με ένα πόντο διαφορά τον[…]

Περισσότερα »

Με απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ (20.7.2015) εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις  Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας όπως και του Κυπέλλου  για την προσεχή  περίοδο, και οι οποίες αρχικά θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης www.epspeir.gr Επίσης τίθενται στην διάθεση των σωματείων οι δηλώσεις συμμετοχών τόσο για τα Πρωταθλήματα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *