Μ. Σχοινάς: Επιστρέφουν οι θεσμοί για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

«Σήμερα και αύριο» επιστρέφουν οι εκπρόσωποι των θεσμών για να συνεχίσουν την εργασία τους για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Μ. Σχοινάς ανέφερε πως η Επιτροπή καλωσορίζει τη «συναντίληψη» που πέτυχαν την περασμένη εβδομάδα οι τέσσερις θεσμοί και η οποία επιτρέπει την επιστροφή τους στην Αθήνα «στις αρχές αυτής της εβδομάδας». Ο ίδιος διευκρίνισε πως κάποιοι από τους εκπροσώπους των θεσμών αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα και κάποιοι αύριο.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στενά με τους υπόλοιπους εταίρους μας και είμαστε πεπεισμένοι πως λύσεις μπορούν να βρεθούν, όπως γινόταν πάντα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να διασφαλιστεί η συνέχιση της προόδου και η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στο ελληνικό πρόγραμμα», κατέληξε ο Μ. Σχοινάς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Θα τηρήσουμε στο ακέραιο την ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα

«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτήν εντολή θα την τηρήσουμε στο ακέραιο», είπε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την ορκωμοσία του.  

Περισσότερα »

Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών για θέματα Γεωργίας και Αλιείας

Πραγματοπιείται τη Δευτέρα στο Ζαππείο το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών για θέματα Γεωργίας και Αλιείας.  Το βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η μετατροπή της ευρωπαϊκής γεωργικής ποικιλομορφίας σε δύναμη. Η Προεδρία στοχεύει να επισημάνει την συμβολή της Ευρωπαϊκής ποικιλομορφίας στην ανάπτυξη της ΕΕ, ως συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *