Μαφία Κορυδαλλού: Δολοφονία τελικά ο θάνατος συνεργού του «εγκεφάλου» των φυλακών

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου κακοποιού και συνεργού του «εγκέφαλου» της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός του μέσα στην 4η πτέρυγα δεν οφείλεται σε ναρκωτικά, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, αλλά σε στραγγαλισμό.

Πρόκειται για τον Αλβανό, ο οποίος είχε δώσει καταφύγιο στους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά την ανθρωποκτονία.

Στα τέλη Ιανουαρίου είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο κελί του, και αρχική η εκτίμηση ήταν πως η αιτία ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής εντόπισε στον λαιμό του σημάδιακαι ίχνη, που παραπέμπουν ευθέως σε ανθρωποκτονία και μάλιστα με τη μέθοδο του στραγγαλισμού.

Μάλιστα, μέχρι και αυτή τη στιγμή οι περισσότερες υποψίες για τη δολοφονία πέφτουν στον «εγκέφαλο» της μαφίας των φυλακών και ερευνάται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βρίσκεται αυτός πίσω από τη νέα ανθρωποκτονία.

Ο «εγκέφαλος» της μαφίας των φυλακών, σε προηγούμενο στάδιο, προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει το θάνατο του συνεργού του σχεδιάζοντας να τον «φορτώσει» στον Αριστείδη Φλώρο, λέγοντας μάλιστα σε συνομιλίες του ότι είχε χρησιμοποιηθεί δηλητήριο.

Η εξέταση, όμως, του ιατροδικαστή έδειξε τι πραγματικά συνέβη, αλλάζοντας την τροπή της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eορταστικό ωράριο, ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα

Σε ισχύ βρίσκεται από τις 12 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά άλλες δύο Κυριακές: Στις 20 και 27 Δεκεμβρίου. Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών έχει, ως εξής: • Κυριακή 20.12.2015 11.00 – 18.00 • Δευτέρα[…]

Περισσότερα »

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασθένειας!

H “Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασθένειας” είναι μία δωρεάν κάρτα, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, που προσφέρει πρόσβαση σε φορείς κρατικής περίθαλψης κατά την προσωρινή διαμονή των ταξιδιωτών σε μια από τις 28 χώρες της ΕΕ, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία, με τους ίδιους όρους και το ίδιο κόστος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *