Μάγδα Βαρούχα: “Αυτό που νιώθεις”στο A LIAR MAN

Ο  τίτλος της νέας παράστασης της Μάγδας Βαρούχα πηγάζει από συναίσθημα και μελωδικότητα. Όχι ταμπέλες στη μουσική. Όχι ταμπέλες στη ζωή. «Είμαστε και τραγουδάμε αυτό που νιώθουμε», δηλώνει η ίδια.

Η Μάγδα είναι μια πολυσύνθετη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, με πλούσια δημιουργική φλέβα και ιδιαίτερο ηχόχρωμα που δίνει τον προσωπικό της τόνο σε ότι ερμηνεύει. Το φρέσκο μουσικό εγχείρημα της, χαρακτηρίζεται από πολυμορφία στα ακούσματα και στις ενορχηστρώσεις. Επιλέγει τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες, αγγίζουν ζεστά και σιγοψιθυρίζονται. Δεν το λες έντεχνο. Ούτε ροκ. Όχι όχι ούτε λαϊκό. Θα ακούσεις ακόμα και ξένο στίχο, αλλά και τραγούδια με την υπογραφή της από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, με τίτλο «28 και κάτι».
Δεν είναι ένα μουσικό ταξίδι που θέλει να χαρακτηρίσει. Είναι απλά, «αυτό που νιώθεις».

Το μουσικό αυτό εγχείρημα, τρυπώνει σε ιδιαίτερα και αγαπημένα barάκια της Αθήνας. Τρυπώνει σε «κρυφά» στέκια που δε φιλοξενούν συχνά ελληνικό στίχο.

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου ξεκινάει ένα μικρό Acoustic Tour In Athens με πρώτο σταθμό το A LIAR MAN, στο Γκάζι.

Ευφάνταστο, προκλητικό, απενοχοποίημενο, γεμάτο «ρίσκο» και ζωή.

Ενορχηστρώσεις – Κιθάρες : Κώστας Μιχαλός

Κλαρινέτο : Χρήστος Καλκάνης

Επιμέλεια παραγωγής: Λωρίν Παρασκευοπούλου

Info:

Ώρα έναρξης: 21.00

A LIAR MAN

Διεύθυνση: Σωφρονίου 2, Αθήνα 118 54

Τηλ. Κρατήσεων: 210 3801033

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας για τους συμπολίτες μας

Το δημοτικό International school of Piraeus και ο παιδικός σταθμός DOREMI στο πλαίσιο εκπόνησης δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας συνεχίζει εδώ και μία τριετία να υποστηρίζει με ενθουσιασμό τις δράσεις της κοινωνικής υπηρεσίας του Τμήματος πάντα με πρωτότυπους τρόπους φέρνοντας έτσι πιο κοντά μαθητές και εκπαιδευτικούς στο ιδεώδες του εθελοντισμού. Η πιο[…]

Περισσότερα »

Διεθνή Αμνηστία: Παράσταση με τσιγγάνικα παραμύθια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

To Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας και το «Εργαστήρι ΜΑΙΡΗΒΗ» διοργανώνουν παράσταση αφήγησης του ιστορητή Στέλιου Πελασγού «Τσιγγάνικα Παραμύθια και Ανθρώπινα Δικαιώματα», την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, ώρα 21:00, στο «Εργαστήρι ΜΑΙΡΗΒΗ», Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης της Διεθνούς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *