Μανεσιώτης: Αρκετά μειωμένος ο τζίρος του Ιουνίου στον Πειραιά

Για δυσοίωνα μηνύματα στην αγορά του Πειραιά καθώς ήδη μετρά λουκέτα στον πλέον εμπορικό δρόμο της πόλης, στη Σωτήρος Διός, έκανε λόγο μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με την Κωνσταντίνα Πετούση και τον Νίκο Παρασκευά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Μανεσιώτης, επισημαίνοντας ότι και ο τζίρος του Ιουνίου ήταν αρκετά μειωμένος σε σχέση με πέρσι.

Τα μόνα είδη που κινήθηκαν -σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Πειραιά- ήταν οι ηλεκτρονικές συσκευές, τα αθλητικά παπούτσια, τα ποδήλατα και τα τρόφιμα.

«Ελπίζουμε από Δευτέρα 13 Ιουλίου που ξεκινούν οι εκπτώσεις να δούμε κάτι καλό στα μαγαζιά μας», ευχήθηκε ο κ. Μανεσιώτης, προσθέτοντας ότι εκπτώσεις θα υπάρξουν όμως οι διαφορές θα είναι μικρές καθώς προηγήθηκε μια περίοδος μεγάλων προσφορών από τους εμπόρους.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου, ενώ την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 19 Ιουλίου, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

 

Οι δηλώσεις του κ. Νίκου Μανεσιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φορολογική δήλωση: Ποιους «δαγκώνουν» τα φετινά τεκμήρια κατοικίας

Πώς οι νέες αντικειμενικές αξίες ανατρέπουν τα δεδομένα για τους φορολογούμενους. Ποιοι απειλούνται με υψηλότερη φορολογική επιβάρυνση. Τι ισχύει για όσους απέκτησαν ακίνητα την προηγούμενη χρονιά. Πρεμιέρα στα τεκμήρια κατοικίας κάνουν με τις νέες φορολογικές δηλώσεις οι αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες που ενεργοποιήθηκαν την 1η Ιανουαρίου 2019. Στις περιπτώσεις εκείνες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *