Μανεσιώτης: Αρκετά μειωμένος ο τζίρος του Ιουνίου στον Πειραιά

Για δυσοίωνα μηνύματα στην αγορά του Πειραιά καθώς ήδη μετρά λουκέτα στον πλέον εμπορικό δρόμο της πόλης, στη Σωτήρος Διός, έκανε λόγο μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με την Κωνσταντίνα Πετούση και τον Νίκο Παρασκευά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Μανεσιώτης, επισημαίνοντας ότι και ο τζίρος του Ιουνίου ήταν αρκετά μειωμένος σε σχέση με πέρσι.

Τα μόνα είδη που κινήθηκαν -σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Πειραιά- ήταν οι ηλεκτρονικές συσκευές, τα αθλητικά παπούτσια, τα ποδήλατα και τα τρόφιμα.

«Ελπίζουμε από Δευτέρα 13 Ιουλίου που ξεκινούν οι εκπτώσεις να δούμε κάτι καλό στα μαγαζιά μας», ευχήθηκε ο κ. Μανεσιώτης, προσθέτοντας ότι εκπτώσεις θα υπάρξουν όμως οι διαφορές θα είναι μικρές καθώς προηγήθηκε μια περίοδος μεγάλων προσφορών από τους εμπόρους.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου, ενώ την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 19 Ιουλίου, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

 

Οι δηλώσεις του κ. Νίκου Μανεσιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πειραιάς: Ευκαιρία για την ελληνική ναυπηγοεπισκευή

Την περασμένη εβδομάδα η Φινλανδία προχώρησε στην επικύρωση της σύμβασης διαχείρισης θαλάσσιου έρματος, ανεβάζοντας το ποσοστό του παγκόσμιου στόλου που έχει αποδεχθεί τη σύμβαση στο 35%. Πρόκειται για το απαιτούμενο όριο ώστε η σύμβαση να τεθεί τελικά σε ισχύ 12 χρόνια από την υπογραφή της. Η εφαρμογή ξεκινά στις 8[…]

Περισσότερα »

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τα capital controls…

Επικαιροποιημένες ερωτήσεις και απαντήσεις για τα capital controls δίνει με σημερινή της ανακοίνωση η Ελληνική Ένωση Τραπεζών: 1. Τι αλλάζει με την νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου; Από τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015, καταργείται η τραπεζική αργία και όλα τα καταστήματα των τραπεζών είναι ανοιχτά για το συναλλακτικό κοινό. Επιπλέον, με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *