Μαριάς: Προσχηματική η θετική στάση της Τουρκίας για διάλογο

Προσχηματική χαρακτήρισε την θετική στάση της Τουρκίας για διάλογο ο πρόεδρος του κόμματος “Ελλάδα – Ο άλλος δρόμος”, Νότης Μαριάς, εξηγώντας ότι στοχεύει στο να ξεπεράσει το σκόπελο των κυρώσεων στο προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 904 και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» με τον Νίκο Μπαρδούνια, εκτίμησε ότι ο πρόεδρος Ερντογάν θα επανέλθει στις διεκδικήσεις του, ζητώντας μεταξύ άλλων κατάργηση της βίζας για τους τούρκους πολίτες και ενίσχυση της τελωνειακής ένωσης.

Παράλληλα ο κ. Μαριάς εκτίμησε ότι δεν αποκλείονται εκπλήξεις από την Γερμανική Προεδρία, σε μια προσπάθεια να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Επιμέλεια Κ. Πετούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο φόβος της «επόμενης μέρας» για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανησυχία για την «επόμενη μέρα» των εκλογών και της χώρας ενέπνευσε στην Κουμουνδούρου η απόφαση του τελευταίου Eurogroup, καθώς το σενάριο που προκρίνουν οι δανειστές για την μεταμνημονιακή εποχή «δένει ασφυκτικά τη χώρα», όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ, δυσκολεύοντας την κατάσταση για μία ενδεχόμενη «κυβέρνηση της Αριστεράς». Από την περασμένη Πέμπτη,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *