Β. Μαρινάκης: Ο Πειραιάς γύρισε την πλάτη στους συκοφάντες

«Ο λαός του Πειραιά γύρισε την πλάτη στους συκοφάντες» τόνισε  ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό Πειραιάς – Νικητής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πλήθος στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού, ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε:  «Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς ψήφισε . Σήμερα ο πειραϊκός  λαός έδωσε απαντήσεις, έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε τον ωραίο αυτό αγώνα για την τελική νίκη».

Δεν απάντησα σε πολλούς, είπε  ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε. «Παρόλα αυτά ο πειραϊκός  λαός έδειξε ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες τους έχει γυρίσει την πλάτη. Δεν χρειάζεται να τους απαντήσω  εγώ. Τους απαντήσατε εσείς. Και παρόλο που πέσανε στη λάσπη και στον βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν αυτόν  τον καιρό, εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, συνέχισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, «θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μου δώσατε δύναμη. Σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη: Ημερίδα για την προστασία των Ζώων Συντροφιάς

Ημερίδα με θέμα: “Ευαισθητοποίηση για την προστασία των Ζώων Συντροφιάς” διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη  τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, 1ος όροφος). Η ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας & Κερατσινίου,Φιλοζωικής Εθελοντικής Ένωσης ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ[…]

Περισσότερα »

ΚΕΔΕ: Για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης

Μετά από πρόταση του Προέδρου της Γ. Πατούλη, το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. αποφάσισε ομόφωνα να συγκροτηθεί Επιτροπή, με σκοπό την άμεση επεξεργασία και διατύπωση ενός σχεδίου διαχείρισης του προσφυγικού- μεταναστευτικού ζητήματος από πλευράς Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, ώστε να υποβληθεί στην Κυβέρνηση και να αποτελέσει μέρος του συνολικού εθνικού σχεδίου.  Την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *