Μάτι: Έως τον Σεπτέμβρη η απολογία του Δημάρχου Ραφήνας

Με την αποστολή κλήσεων προς απολογία σε κατηγορούμενους για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με 102 νεκρούς συνεχίζεται η κύρια ανάκριση για την απόδοση ποινικών ευθυνών.

Σήμερα ήταν η σειρά του δημάρχου Ραφήνας -Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς, ο οποίος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 17 Σεπτεμβρίου 2020 .

Ο κ. Μπουρνούς δήλωσε πως δεν έχει λάβει ακόμα γνώση του κατηγορητηρίου που αντιμετωπίζει.

«Δεν μας δόθηκε το κατηγορητήριο, πήραμε προθεσμία να δούμε τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ανακριτής και θα τοποθετηθούμε στο μέλλον όταν λάβουμε γνώση. Για εμάς δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο, προφανώς υπάρχουν για τον ανακριτή» δήλωσε ο κ. Μπουρνούς.

Όσο αφορά τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας ο κ. Μπουρνούς τόνισε πως πρόκειται για πράγματα τα οποία έχουν πει από την αρχή προσθέτοντας «πρέπει όλοι να περιμένουμε να πάρουμε τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί. Υπάρχει καταιγισμός στοιχείων», καταλήγοντας πως «δεν θα κάνει ούτε τον ανακριτή, ούτε τον εισαγγελέα».

 

tanea.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτοιμα τα σχολικά κτίρια του Πειραιά για τη νέα σχολική χρονιά

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία όλης της χώρας για τον αγιασμό και για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2018 – 2019. Έτοιμα είναι και τα σχολικά

Περισσότερα »

Στον Πόρο η Εκστρατεία HELMEPA – Lloyd’s Register Foundation

Η HELMEPA, ανταποκρινόμενη θετικά στη σχετική πρόσκληση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, μεταφέρει στον Πόρο την «Εκστρατεία Ενημέρωσης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και του Ευρύτερου Κοινού για το Θαλάσσιο Περιβάλλον, τη Ναυτιλία και τις Επιστήμες». Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται από το Βρετανικό κοινωφελές ίδρυμα Lloyd’s Register Foundation (LRF) και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *