Μαξίμου: Η ταύτιση της ΝΔ με επιχειρηματικά συμφέροντα συνεχίζεται

«Η ΝΔ επιχαίρει με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα υλοποιηθεί το σχέδιό της. Να αναλάβουν την αποκομιδή των απορριμμάτων ιδιώτες», σημειώνει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

«Η ΝΔ επιχαίρει με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα υλοποιηθεί το σχέδιό της. Να αναλάβουν την αποκομιδή των απορριμμάτων ιδιώτες.

Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει ότι μαζί με τους εργαζόμενους, θα διαφυλάξει τις θέσεις εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου η αποκομιδή να γίνεται με ίδια μέσα των δήμων και όχι από ιδιώτες εργολάβους (σ.σ.: εδώ οι κυβερνητικές προτάσεις και οι τελευταίες εξελίξεις).

Η πλήρης ταύτιση της ΝΔ με επιχειρηματικά συμφέροντα συνεχίζεται…».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε νωρίτερα η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Η Κυβέρνηση δεν νοιάζεται για την κοινωνία, αλλά για την εκλογική της πελατεία. 

Ακόμα και τώρα, παρά την χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ακροβατεί με μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία έχει προφανή νομικά και συνταγματικά προβλήματα. 

Προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, υπόσχεται νέες ανανεώσεις συμβάσεων και φωτογραφικές μονιμοποιήσεις μόνο και μόνο για να δείξει επικοινωνιακά πως επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα. 

Δεν λέει την αλήθεια στους πολίτες, κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους και μετακυλύει την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο μέλλον.

Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση. 

Δίκαιη και έντιμη απέναντι στους συμβασιούχους που πρέπει να πληρωθούν τα δεδουλευμένα, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να μονιμοποιηθούν.

Θεσμικά αξιόπιστη γιατί είναι συμβατή με το Σύνταγμα και τους νόμους για τις νέες συμβάσεις που απαιτούνται.

Καινοτόμα και οικονομικά βιώσιμη γιατί ανοίγει το δρόμο σε εναλλακτικές και πιο οικονομικές μορφές παροχής υπηρεσιών μέσω της σύμπραξης με ιδιωτικούς φορείς.

Τελικό μας μέλημα είναι η παροχή στους πολίτες των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών με το χαμηλότερο κόστος». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φώφη για Ερντογάν: Απαιτείται ψυχραιμία, αλλά και κατάλληλη δράση

Ψυχραιμία,αλλά και πρόγραμμα κατάλληλης δράσης, ζητά στο θέμα των επικίνδυνων προκλήσεων εκ μέρους της Τουρκίας η Φώφη Γεννηματά. Διαφορετικά, μιλά για κίνδυνο να δοθεί η εντύπωση μίας αμήχανης αδυναμίας εκ μέρους της χώρας μας, κάτι που δεν αξίζει στον ελληνικό λαό. Στο ίδιο πλαίσιο, και στον απόηχο των συνεχιζόμενων δηλώσεων[…]

Περισσότερα »

Φρ. Ολάντ: Μήνυμα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους

Δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα, με τον Γάλλο πρόεδρο να επισκέπτεται το Μέγαρο Μαξίμου για να έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μεταφέροντας μήνυμα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους . Ακολούθως, συνοδευόμενος από τον κ. Τσίπρα, θα μεταβεί στη Βουλή για να εκφωνήσει ομιλία στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *