Μαξίμου: Τον τόνο τον έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χ. Α.

«Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Ειδικότερα, το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία τονίζει:

«Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία.

Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία».

Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε.

Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση Νίκου Πάππα με πολλές… ερμηνείες

Ως παραίτηση της κυβέρνησης στην περίπτωση που κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουνίου υπερισχύσει το «ναι» στην πρόταση των δανειστών ερμηνεύεται η δήλωση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για την στάση της κυβέρνησης  την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος δήλωσε: «Το υπουργικό συμβούλιο δεν εξελέγη για[…]

Περισσότερα »

Η εκπρόσωπος ΑΝΕΛ για τη γενοκτονία των Αρμενίων

«Πριν από 102 χρόνια, στις 24 Απριλίου 1915, ξεκινούσε η μαζική εξόντωση, η Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους και το ξεκλήρισμα ενός ιστορικού λαού» υπενθυμίζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου. «Ήταν η αποφράδα ημέρα, που η ηγεσία της αρμενικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης φυλακιζόταν και εκατοντάδες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *