Με επιτυχία η επίδειξη Μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και σε συνεργασία με την εταιρεία «Fashion & Show», την Παρασκευή 10 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. 

Στο κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα εντυπωσιακό Fashion Show, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις προτάσεις των πειραϊκών καταστημάτων για τις πιο σημαντικές τάσεις της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κολεξιόν στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και στα νυφικά, που παρουσίασε η κ. Ν. Δούνια.

Στην  εκδήλωση, που κέρδισε τις εντυπώσεις προσφέροντας ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων, φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική, και χορευτικά δρώμενα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο εικονικές αερομαχίες ελληνικών – τουρκικών μαχητικών

Σε μία παραβιάση του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και δύο εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών. Συνολικά τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη (δύο F-16 και δύο F-4) προέβησαν και σε δύο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Δύο από τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα, ενώ τα παραπάνω[…]

Περισσότερα »

Κ. Μπάζος: “Η Δημόσια Υγεία είναι στην εντατική”

Της Άννας Βακόντιου… Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας του διανύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, όντας αντιμέτωπο με ένα συρφετό προβλημάτων. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από την αρχή του έτους έχουν αποχωρήσει 1.000 εργαζόμενοι, ενώ οι κενές οργανικές θέσεις προσωπικού στα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας ανέρχονται στις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *