Με επιτυχία η επίδειξη Μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και σε συνεργασία με την εταιρεία «Fashion & Show», την Παρασκευή 10 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. 

Στο κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα εντυπωσιακό Fashion Show, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις προτάσεις των πειραϊκών καταστημάτων για τις πιο σημαντικές τάσεις της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κολεξιόν στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και στα νυφικά, που παρουσίασε η κ. Ν. Δούνια.

Στην  εκδήλωση, που κέρδισε τις εντυπώσεις προσφέροντας ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων, φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική, και χορευτικά δρώμενα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

NASA: Video για το διοξείδιο του άνθρακα στη Γη

του Γιάννη Δημητρίου… Οποιαδήποτε αντίληψη έχει το ευρύ κοινό για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) περιορίζεται συνήθως σε ό,τι μαθαίνουμε από την τηλεόραση και παρότι ζούμε (οι περισσότεροι) σε πόλεις με επιβαρυμένη ατμόσφαιρα, δύσκολα μπορούμε να καταλάβουμε την εξάπλωση του. Με αφορμή, λοιπόν, αυτήν την έλλειψη ενημέρωσης και στο[…]

Περισσότερα »

Αναβάθμιση των υποδομών του Κεντρικού Λιμένα Καβάλας

Εγκρίθηκε  η υλοποίηση των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας, με την χρηματοδότηση των δράσεων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης 2014 – 2020,  προϋπολογισμού 8.599 εκ. ευρώ. Στο εταιρικό σχήμα του Σ.Β.Α.Α. του Δήμου Καβάλας συμμετέχει ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας με την υλοποίηση του έργου «[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *