Με επιτυχία η επίδειξη Μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και σε συνεργασία με την εταιρεία «Fashion & Show», την Παρασκευή 10 Μαΐου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. 

Στο κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα εντυπωσιακό Fashion Show, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις προτάσεις των πειραϊκών καταστημάτων για τις πιο σημαντικές τάσεις της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κολεξιόν στα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και στα νυφικά, που παρουσίασε η κ. Ν. Δούνια.

Στην  εκδήλωση, που κέρδισε τις εντυπώσεις προσφέροντας ένα υψηλό αποτέλεσμα από αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής άποψης, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Συλλόγων, φορέων και φυσικά πλήθος κόσμου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι η λαμπερή εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική, και χορευτικά δρώμενα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός και Unicef μοίρασαν χαρά στους πρόσφυγκες

Η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι κομμάτι της ύπαρξης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Όπως κομμάτι του μεγαλείου του Συλλόγου μας είναι και η δράση του, απέναντι σε κάθε μορφής δυσκολία, η οποία ταλανίζει την ανθρώπινη ύπαρξη. Οι νίκες, οι τίτλοι, οι διακρίσεις, μεγαλώνουν τον θρύλο του Θρύλου μας, όμως μαζί με αυτά, δίπλα-δίπλα,[…]

Περισσότερα »

ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος που εξαιρούσε τα αυθαίρετα από τους δασικούς χάρτες

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικές τις «οικιστικές πυκνότητες» εντός των δασικών εκτάσεων, δηλαδή τους οικισμούς αυθαιρέτων μέσα στους δασικούς ιστούς, οι οποίοι εξαιρούνται από τους δασικούς χάρτες. Παράλληλα, το ΣτΕ ακύρωσε την υπ’ αριθμ. 34844/11.7.2016 κοινή απόφαση του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Συγκεκριμένα, ακυρώθηκε η επίμαχη υπουργική απόφαση με την οποία έγινε ο προσδιορισμός του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *