Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφηβεία – Κίνδυνοι και αντιμετώπιση  

Εκδήλωση με θέμα «Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφηβεία – Κίνδυνοι και αντιμετώπιση», θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στο φροντιστήριο «Διακρότημα», Κουντουριώτου 146-148, στο κέντρο του Πειραιά, σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου και τον πολιτιστικό σύλλογο «Διόνυσος».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι αξιωματικός της Διεύθυνσης Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο, η πρόεδρος του συλλόγου «Διόνυσος» Μαργαρίτα Βέργου ανέφερε ότι η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Σχολείου Γονέων».

Οι δηλώσεις της κυρίας Μαργαρίτας Βέργου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθνικό Ιστορικό Μουσείο… Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διηγήματος

Επιμέλεια: Κατερίνα Παπαγεωργίου… Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, στo πλαίσιo του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 21, ξεκινά μια σειρά δράσεων με τίτλο ” 1821: Απηχήσεις στο σήμερα”.

Περισσότερα »

Τα ελληνικά Όσκαρ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Στα ελληνικά Οσκαρ που θα δοθούν στις 30 Μαρτίου στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα παραβρεθεί η γαλλίδα ηθοποιός Φανί Αρντάν καθώς θα τιμηθεί με ειδικό βραβείο για τη σημαντική συνεισφορά της στον κινηματογράφο. Την επομένη, 31 Μαρτίου η γνωστή ηθοποιός θα παραδώσει μαθήματα masterclass στην[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *