Μετακομίζουν τα Δικαστήρια Πειραιά

Την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου της πρώην «Ραλλείου Σχολής», για την μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων Πειραιά, αποδέχτηκε το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ).

Η απόφαση ελήφθη κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ οι επιμέρους όροι της παραχώρησης θα συμφωνηθούν μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.

 «Η εν λόγω απόφαση είναι ένα σημαντικό και ουσιαστικό βήμα προκειμένου η πόλη μας να έχει ένα Δικαστικό Μέγαρο που να εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στον πολίτη, αντάξιο του μεγέθους της και της ιστορίας της», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Σταματογιάννης, ο οποίος ήταν παρών στη χθεσινή συνεδρίαση του ΤΑΧΔΙΚ.

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Λειτουργία της πισίνας του 1ου Ειδικού Σχολείου Πειραιά

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Λειτούργησε έπειτα από πολλά χρόνια η πισίνα του 1ου ειδικού δημοτικού σχολείου Καμινίων μετά και τη σημερινή επίσκεψη του δημάρχου της πόλης Γιάννη Μώραλη και της προέδρου του ΟΠΑΝ Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου. Η πισίνα ήταν για χρόνια κλειστή λόγω κατασκευαστικών προβλημάτων και ήταν αίτημα όλων να ανοίξει[…]

Περισσότερα »

Ξεκινά η συνταγογράφηση στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης Πειραιά

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Α1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστο Αγραπίδη. Τα μέλη του Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης είχαν προετοιμάσει ένα γιορτινό πρόγραμμα που περιελάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα, […]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *