Μία εκπομπή ντοκουμέντο για την τραγωδία στο Μάτι

Σήμερα Πέμπτη στις 17.00,  μία εκπομπή ντοκουμέντο για την τραγωδία στο Μάτι, στο κανάλι 1 και την εκπομπή του Παναγιώτη Φύτρα. 

Στο στούντιο η εκδότρια Χρύσα Γκιώνη, με αφορμή την έκδοση ενός βιβλίου ντοκουμέντο από τις εκδόσεις «Μαραθιά» για την  τραγωδία στο Μάτι.

Το βιβλίο-μαρτυρία  υπογράφει ο Γιάννης Αργυρόπουλος που επέζησε της κόλασης αφού βρέθηκε κυκλωμένος από την φωτιά ,έπεσε στην θάλασσα για να σωθεί, και για πέντε ώρες πάλευε με τα κύματα.

Ο κ. Αργυρόπουλος θα κουβεντιάσει με τον Παναγιώτη φύτρα, για την ανείπωτη τραγωδία  που άλλαξε για πάντα την ζωή του, αλλά και θα εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν να καταγράψει αυτή την εμπειρία σε ένα βιβλίο, με τίτλο «ΠΥΡ ΚΑΙ ΥΔΩΡ». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος

Toυ Παναγιώτη Φύτρα… Ένας αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, που διακρίθηκε κυρίως σε δεύτερους ρόλους ως καρατερίστας, Ο Βασίλης Τσάγκλος, έφυγε την Πέμπτη σε ηλικία 78 χρόνων. Γεννήθηκε στην Πύλοτης Μεσσηνίας, στις 20 Ιουνίου του 39. Παθιασμένος με το θέατρο, ίδρυσε το 1989 το θέατρο του Μαραθώνα, όπου σκηνοθέτησε και καθοδήγησε για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *