Μηχανήματα POS στα διόδια της Ολυμπίας Οδού

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση μηχανημάτων πληρωμής με κάρτα (POS) σε όλες τις λωρίδες με αυτόματα μηχανήματα πληρωμής (APM) των μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, τοποθετήθηκαν συνολικά 92 POS στους 5 μετωπικούς και 9 πλευρικούς σταθμούς διοδίων.

Η νέα υπηρεσία θα κάνει πιο άνετη και εύκολη τη διέλευση από σταθμούς διοδίων, καθώς η διαδικασία είναι απλή και πολύ σύντομη: Περνώντας από τη λωρίδα των αυτόματων μηχανημάτων πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) αγγίζουμε τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μας, και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.

Εναλλακτικά, τοποθετούμε την κάρτα στην ειδική σχισμή και πληκτρολογούμε το PIN μας.

Στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής, παρέχονταν και θα συνεχίσουν να παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

Πληρωμή με κέρματα (εκτός από κέρματα των 0,01 € , 0,02 € και 0,05 € ).

Πληρωμή με χαρτονομίσματα των 5 € , 10 € και 20 € .

Πληρωμή με μοτο-κάρτα για τους μοτοσυκλετιστές.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι την Τετάρτη οι αιτήσεις για τα 1.000 ευρώ

Μέχρι και αύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου, έχουν διορία οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να υποβάλλουν την αίτησή τους  στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ του Ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.

Περισσότερα »

Σφίγγει ο κλοιός για τους μεγάλους μπαταχτσήδες

Στόχος η ενιαία αντιμετώπιση όσων χρωστούν σε τράπεζες, εφορία και ταμεία. Πως θα λειτουργεί. Η σύνδεση με το σχέδιο του ΤΧΣ για συντονισμό δράσης των τραπεζών στα κοινοπρακτικά δάνεια. Τα επιπλέον μέτρα που προβλέπει το επικαιροποιημένο Μνημόνιο. Έναν κοινό συντονιστικό μηχανισμό για την αντιµετώπιση των οφειλετών µε µεγάλα χρέη ταυτόχρονα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *