Μηχανογραφικό: Με τον ίδιο συντελεστή τα τέσσερα μαθήματα προσανατολισμού

Ιδιαίτερη είναι φέτος η χρονιά για τους μαθητές και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς τα τέσσερα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού που έχουν επιλέξει συμμετέχουν με τον ίδιο συντελεστή.

Αυτό τόνισε μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με την Κωνσταντίνα Πετούση και τον Νίκο Παρασκευά, ο εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων «Συμβολή» Μανώλης Σταυρακάκης, συμβουλεύοντας τους μαθητές να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο με την βοήθεια εκπαιδευτικών και ειδικών στον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Η οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού θα πρέπει να γίνει έως τις 17 Ιουλίου, και σύμφωνα με τον κ. Σταυρακάκη σημαντική παράμετρος για εφέτος είναι η αλλαγή στα κριτήρια των μετεγγραφών. «Έχει μπει κριτήριο βάσης εισαγωγής» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του κ. Μανώλη Σταυρακάκη

Επιμέλεια Κ. Πετούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία στο Αίγιο: Μία γυναίκα νεκρή από φωτιά σε μονοκατοικία

Τραγωδία λίγα λεπτά μετά τις 4 το πρωί σήμερα (Τετάρτη) στην πόλη του Αιγίου, όπου μία γυναίκα έχασε τη ζωή της μέσα στις φλόγες από τη φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία η οποία βρίσκεται στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 10 άντρες οι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *