Μικρολίμανο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ

Ξεκίνησαν τα προαπαιτούμενα έργα της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή του Μικρολίμανου για να αρχίσει το έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου στο Μικρολίμανο.

Για τον λόγο αυτό, από σήμερα Τετάρτη 17/7/2019 έως την Παρασκευή 19/7/2019 είναι κλειστό το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Δηλαβέρη και της Ακτής  Κουμουνδούρου, από την οδό Φιλίππου έως  την οδό Παπαδιαμάντη (έως τον Ι.Ο.Π.) από τις 7:00 έως τις 16:00.

Όσα οχήματα  κατέρχονται στην οδό Ναυάρχου Βότση θα μπορούν να κινούνται μόνο αριστερά, κατευθυνόμενα προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Την Παρασκευή 19/7/2019 θα υπάρξει νέα ενημέρωση  για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Ο Δήμος Πειραιά ζητά την κατανόηση των  πολιτών για την όποια ταλαιπωρία η οποία είναι προσωρινή,  για ένα έργο που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του Μικρολίμανου.

Ο αντιδήμαρχος οδοποιίας, αποχέτευσης και πολιτικής προστασίας, Αλέξανδρος Αργουδέλης, μιλώντας στο Κανάλι Ένα, αναφέρθηκε στις οδούς που θα υποστούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τόνισε πως την από την επόμενη εβδομάδα οι ρυθμίσεις θα ανανεωθούν.

Οι δηλώσεις του κ. Αργουδέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για «Το Λιμάνι της Αγωνίας»

Την Τρίτη 29 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Το Λιμάνι της Αγωνίας  Πειραιάς, η πόλη μας» (Καραίσκου και Β’ Μεραρχίας, στην Τερψιθέα) θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου με θέμα την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού.

Περισσότερα »

Η ώρα της αλήθειας για τα Λιπάσματα…

Kείμενο και φωτογραφίες: Νίκος Παρασκευάς… Αλήθεια, τι γίνεται με τα Λιπάσματα; Ο χώρος που υποτίθεται θα παραδίδετο από τον περασμένο Ιούνιο στους κατοίκους της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου, αφού παραχωρήθηκε στον δήμο εν χορδαίς και οργάνοις, όλο και περισσότερο κλείνει. Γεμίζει μπάζα, καταυλισμούς τσιγγάνων, λόφους από χώματα και γενικά η πρόσβαση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *