Μικρολίμανο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ

Ξεκίνησαν τα προαπαιτούμενα έργα της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή του Μικρολίμανου για να αρχίσει το έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου στο Μικρολίμανο.

Για τον λόγο αυτό, από σήμερα Τετάρτη 17/7/2019 έως την Παρασκευή 19/7/2019 είναι κλειστό το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Δηλαβέρη και της Ακτής  Κουμουνδούρου, από την οδό Φιλίππου έως  την οδό Παπαδιαμάντη (έως τον Ι.Ο.Π.) από τις 7:00 έως τις 16:00.

Όσα οχήματα  κατέρχονται στην οδό Ναυάρχου Βότση θα μπορούν να κινούνται μόνο αριστερά, κατευθυνόμενα προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Την Παρασκευή 19/7/2019 θα υπάρξει νέα ενημέρωση  για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Ο Δήμος Πειραιά ζητά την κατανόηση των  πολιτών για την όποια ταλαιπωρία η οποία είναι προσωρινή,  για ένα έργο που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία του Μικρολίμανου.

Ο αντιδήμαρχος οδοποιίας, αποχέτευσης και πολιτικής προστασίας, Αλέξανδρος Αργουδέλης, μιλώντας στο Κανάλι Ένα, αναφέρθηκε στις οδούς που θα υποστούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τόνισε πως την από την επόμενη εβδομάδα οι ρυθμίσεις θα ανανεωθούν.

Οι δηλώσεις του κ. Αργουδέλη.

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

Σε μια λαμπερή εκδήλωση μετατράπηκε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη. Η αίθουσα «RED1925» του Γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τις χιλιάδες των δημοτών που έδωσαν το παρών σήμερα στην εκδήλωση, προκειμένου να[…]

Περισσότερα »

Στο λιμάνι του Πειραιά το «Πλοίο της Ειρήνης»

Στο λιμάνι του  Πειραιά κατέπλευσε  το «Πλοίο της Ειρήνης» προερχόμενο από το Κουσάντασι της Τουρκίας.  Το πλοίο, με 1000 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων μεταφέρει σε όλο τον κόσμο μήνυμα κατά του πολέμου, των πυρηνικών και υπέρ των προσφύγων, διεκδικώντας έναν κόσμο με ειρήνη και δικαιοσύνη. Στην τελετή υποδοχής, που πραγματοποιήθηκε στον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *