Μίμης Τραϊφόρος και Σοφία Βέμπο στο Κανάλι Ένα 90,4

Ανήμερα της εθνικής μας εορτής, ο σπουδαίος Πειραιώτης συγγραφέας και στιχουργός Μίμης Τραϊφόρος και η μοναδική Σοφία Βέμπο «έρχονται» στο Κανάλι Ένα 90,4, μέσα από ένα σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο.

Την 28η Οκτωβρίου, από τις 8 έως τις 10 το πρωί, οι ακροατές του Καναλιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Μίμη Τραϊφόρο να αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο την ιστορία της σχέσης του με την μεγάλη Σοφία Βέμπο, να σχολιάζει αλλά και να παρουσιάζει από το προσωπικό του αρχείο στιγμιότυπα από τις μυθικές επιθεωρήσεις που ανέβαζαν με τη σύζυγο του το ‘40.

Επιπλέον, η εθνική μας τραγουδίστρια μιλά με ξεχωριστή σεμνότητα για το έπος του ‘40 και το ρόλο της και ερμηνεύει τα τραγούδια της εποχής που έγραψαν ιστορία.

Το σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο που θα μεταδώσει το Κανάλι Ένα 90,4 αποτελεί μέρος της προσωπικής συλλογής του Παναγιώτη Φύτρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ο Μέγας Ιεροεξεταστής” στον Πολυχώρο Τέχνης ΕΚΣΤΑΝ

Ο Δημήτρης Βερύκιος σκηνοθετεί και ερμηνεύει τον μονόλογο «Ο ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ», από το ομώνυμο κεφάλαιο του κορυφαίου έργου ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΩΦ  του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, συνεχίζοντας να εμπνέεται

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *