Μηνιαία επιδότηση έως 80% για την παροχή Ίντερνετ σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές

Μηνιαία επιδότηση έως 80% για χρονικό διάστημα ενός χρόνου για την παροχή Ίντερνετ θα έχουν όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Το πρόγραμμα επιδότησης, που αφορά σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές, παρουσίασαν οι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, στο υπουργείο Παιδείας.
Η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής Ίντερνετ σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που επιδιώκουν να φέρουν το αύριο στο σήμερα, ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά τη συνέντευξη.
Η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Το διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες τόνισε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, καθώς ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών.
HuffPost Greece

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΑΕ: Εισήγηση για δωρεάν ρεύμα σε νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα

Δωρεάν ρεύμα για τα πολύ φτωχά νοικοκυριά, καθώς και αλλαγές στα κοινωνικά τιμολόγια αναμένεται να εισηγηθεί η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Θα προτείνει επίσης να διορθωθούν οι στρεβλώσεις στον τρόπο υπολογισμού των χρεώσεων για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, οι οποίες φούσκωσαν χιλιάδες λογαριασμούς ρεύματος.  Δωρεάν ρεύμα σε νοικοκυριά με πενιχρό εισόδημα, όπως[…]

Περισσότερα »

Συντάξεις: Στο 1,4 δισ. ο λογαριασμός σε βάθος πενταετίας

Περικοπές συντάξεων και δη μέρους των προσωπικών διαφορών, σταδιακά από το 2020 ή το 2021 και έως το 2025 προκειμένου να εξοικονομηθούν δαπάνες της τάξης του 0,75% του ΑΕΠ περιλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες το «πακέτο» προληπτικών μέτρων που θα κληθεί να ψηφίσει η ελληνική κυβέρνηση. Αν και οι λεπτομέρειες δεν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *