Της Μαρίας Αγγελοπούλου…
Τα αγαπημένα σε όλους μας Minions πλέον βρίσκονται πάνω σε μπλουζάκια, παντελόνια ακόμα και ψηλοτάκουνες γόβες!
Μετά τη μεγάλη επιτυχία τους στον κινηματογράφο, τα Minions περνούν και από τη βιομηχανία της μόδας με τη βοήθεια γνωστών σχεδιαστών όπως ο Giles Deacon και ο Rupert Sanderson, οι οποίοι δηλώνουν φαν του συγκεκριμένου καρτούν!
Η συλλογή Minions Bello Yellow θα περιλαμβάνει περιορισμένο αριθμό ρούχων και αξεσουάρ. Το κίτρινο είναι ήδη το φετινό χρώμα του καλοκαιριού! Ακόμα και οι πιο αυστηροί κριτές της μόδας έχουν λατρέψει τους κίτρινους χαρακτήρες, τους οποίους τους συναντάμε πάνω σε στέκες μαλλιών, σε τζιν ακόμα και σε γόβες, très chic!
«Τα Minions κατέχουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και της οικογένειάς μου», είπε ο σχεδιαστής υποδημάτων και πατέρας τριών παιδιών Rupert Sanderson. «Η συλλογή που ετοιμάσαμε είναι εμπνευσμένη από το swinging Λονδίνο του ‘60 και αποτελεί φόρο τιμής στο στυλ αυτό», δήλωσε ο Giles Deacon.