Μητσοτάκης σε υπουργούς – βουλευτές: Δώστε το μισό μισθό σας κατά του Covid-19

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και τους βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν το μισό τους μισθό, τους επόμενους δυο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.

Ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης του κ. Μητσοτάκη:

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της ΝΔ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καφές και συμπάθεια από τον Πρωθυπουργό

Η γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα μπορεί να μην συνεδριάζει, οι βουλευτές μπορεί να είναι εν πολλοίς αποκομμένοι από το Μαξίμου ωστόσο χθες είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον Πρωθυπουργό.Τρόπος του λέγειν, δηλαδή, καθώς στο τραπέζι που κάθισε ο Αντώνης Σαμαράς στο καφενείο της Βουλής, γρήγορα έγινε πόλος έλξης, με[…]

Περισσότερα »

“Oσοι ονειρεύονται παρενθέσεις θα μείνουν με την όρεξη”

«Ο τόπος έχει πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και στόχο να απαλλάξει την κοινωνία και την οικονομία από την επιτήρηση» απαντά η κυβέρνηση σε δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων που θέλουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απείλησε με παραίτηση σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *