Μητσοτάκης: Το Δεκέμβριο οι αποφάσεις της ΕΕ για την Τουρκία

«Ο Δεκέμβρης είναι η καταλυτική ημερομηνία που η Ευρώπη έθεσε ώστε να πάρει  αποφάσεις σε περίπτωση που η Τουρκία συνεχίσει τις μονομερείς ενέργειες. Το θέμα δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη,  ζητήσαμε ρητή αναφορά στο κείμενο συμπερασμάτων που να καταδεικνύει την έντονη αποδομικασία της ΕΕ και οι εταίροι συμφώνησαν», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις λίγο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η καλύτερη έκφραση ευρωπαϊκής αλληλεγγύης  θα ήταν μια πρωτοβουλία που να μην επιτρέπει πώληση όπλων στην Τουρκία γιατί αυτά θα μπρούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για να θίξουν κυριαρχικά δικαιώματα άλλων χωρών», υπενθύμισε ο Πρωθυπουργός.

Κορονοϊός: Αυξανόμενη ανησυχία για ένταση- εκταση δεύτερου κύματος 

Μας απασχόλησε πολύ χθες το βράδυ το θέμα της πανδημίας, ανέφερε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας τη συνέντευξη και αναφερόμενος στις αποχχωρήσεις συναδέλφων, λόγω έκθεσης σε πιθανό κίνδυνο μόλυνσης. Όπως είπε ο πρωθυπουργός, η πρωτοβουλία της Άνγκελα Μέρκελ για συχνότερες βιντεοδιασκέψεις συντονισμού μεταξύ κρατών- μελών, θα βοηθήσει καθώς «όλοι έχουμε να μάθουμε από εμπειρίες άλλων κρατών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν.Δ.: Στενεύουν τα περιθώρια εσωκομματικών εκλογών

Εκτός χρονοδιαγράμματος ως προς τον στόχο για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου κινδυνεύει να βρεθεί Ν.Δ. καθώς το Σαββατοκύριακο δεν κατέστη δυνατό να καταλήξει το κόμμα στην εταιρεία που θα αναλάβει να διενεργήσει τη σχετική διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα πληθαίνουν οι βουλευτές που ζητούν να μη γίνουν άμεσα οι[…]

Περισσότερα »

Μήνυμα στον Ηλιόπουλο: «Χτύπησα με το αυτοκίνητο Πακιστανό και τον παράτησα»

«Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Τη Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ». Αυτό είναι το μήνυμα που εμπεριέχεται στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *