Μόλις 6 καταστήματα οπτικών είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Μόνο από καταστήματα οπτικών τα οποία έχουν υπογράψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ θα μπορούν με τη νέα χρονιά οι ασφαλισμένοι να αποζημιώνονται για τα γυαλιά ή τους φακούς οράσεως που δικαιούνται.

Πρακτικά όμως αυτό σημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα βρεθούν στον αέρα σε ότι αφορά την κάλυψή τους για αγορά οπτικών ειδών, αφού οι οπτικοί που έχουν συμβληθεί με τον Οργανισμό πανελλαδικώς ανέρχονται μόλις σε έξι.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών Παναγιώτης Κατσαβός περιέγραψε στο Κανάλι Ένα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο χώρο. Έκανε λόγο για υπαιτιότητα του Υπουργείου Υγείας το οποίο κάλεσε να λογικευτεί και να έρθει σε συνεννόηση με τον ΕΟΠΥΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρόβλημα τελικά είναι ότι ως κοινωνία χάσαμε την τσίπα μας…

Του Χάρη Παυλίδη… Κατά τη ταπεινή μου γνώμη το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Δεν είναι ούτε καν η Αριστερά αφού ακόμη και ως αφήγημα στερείται κεντρικής ιδέας μια και η σύμπραξη με ένα “παρακλάδι” της λαϊκής Δεξιάς- η οποία επετεύχθη επί μιας[…]

Περισσότερα »

«Πάσχα Ρωμέικο» στον Πειραιά (του Αλέξη Σαΐτη)

      Βλέποντας τη σύνοδο του Eurogroup και του Ecofin στην Αθήνα αναλογίστηκα για μια ακόμα φορά πόσο δύσκολα πέρασε αυτός ο τόπος αυτά τα τέσσερα χρόνια της πρωτοφανούς κρίσης. Ακούστηκαν τόσα πολλά τις περισσότερες φορές δικαιολογημένα απέναντι στις ηγεσίες των ισχυρών χωρών αλλά κι άλλες φορές υπερβολικά ειδικά όταν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *