Μόλις 6 καταστήματα οπτικών είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Μόνο από καταστήματα οπτικών τα οποία έχουν υπογράψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ θα μπορούν με τη νέα χρονιά οι ασφαλισμένοι να αποζημιώνονται για τα γυαλιά ή τους φακούς οράσεως που δικαιούνται.

Πρακτικά όμως αυτό σημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα βρεθούν στον αέρα σε ότι αφορά την κάλυψή τους για αγορά οπτικών ειδών, αφού οι οπτικοί που έχουν συμβληθεί με τον Οργανισμό πανελλαδικώς ανέρχονται μόλις σε έξι.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών Παναγιώτης Κατσαβός περιέγραψε στο Κανάλι Ένα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο χώρο. Έκανε λόγο για υπαιτιότητα του Υπουργείου Υγείας το οποίο κάλεσε να λογικευτεί και να έρθει σε συνεννόηση με τον ΕΟΠΥΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκηνές Φαρ Ουέστ… ένα απέραντο decadence!

Του Χάρη Παυλίδη… Όταν ο Τσακ Νόρις ρώτησε τη Μέρκελ πόσα χρωστάω, η Μέρκελ του απάντησε τίποτα αγόρι μου. Πρόκειται φυσικά για ανέκδοτο, ένα από τα δεκάδες κρύα ανέκδοτα που κυκλοφορούν, παρόμοιας αισθητικής αντίληψης με τα ανέκδοτα που έχουν μετατρέψει το ελληνικό κοινοβούλιο σε μηχανή παραγωγής(πέραν του νομοθετικού έργου) γέλιου.[…]

Περισσότερα »

Το 50% των φυσικών περιοχών της Ευρώπης δεν προστατεύεται

Πάνω από το 50% των φυσικών περιοχών της Ευρώπης προστατεύεται μόνο στα χαρτιά, εξαιτίας των τεράστιων καθυστερήσεων και παραβιάσεων εκ μέρους των κρατών μελών, σύμφωνα με νέα έκθεση του WWF. Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση, η Ελλάδα δεν ανήκει στα φωτεινά παραδείγματα, αφού είναι ακόμη θεμελιώδεις οι ελλείψεις της στην[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *